Forum Fantastyka Star Trek ENT - CHYBA SIE ROZPLACZE...

ENT - CHYBA SIE ROZPLACZE...

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Participant

w wyniku dzialania skurw.....go wirusa, stracilem wraz z cala zawartascia twardziela okolo 50 odcinkow ENT. niestety nie mialem ich nigdzie nagranych...rozpacz to malo powiedziane 🙁 🙁 🙁 czy jest ktos, kto moglby w jakis sposob mi pomoc ??

Merkav
    Participant

A o jaka pomoc ci chodzi konkretnie ❓ 🙂

4mami
    Participant

no moze ktos moglby mi "pozyczyc" te odcinki 😥

EddieGcT
    Participant

Pozyczyc to tak troche ogolnie 🙂 ja mam wszystko wiec jesli cos to moge udostepnic przez dc chociazby, na jakims hubie mozna sie skrzyknac 🙂 ewentualnie jakos moze przez gadu czy tlena przerzucac

Reyden
    Participant

Pozyczyc to tak troche ogolnie 🙂 ja mam wszystko wiec jesli cos to moge udostepnic przez dc chociazby, na jakims hubie mozna sie skrzyknac 🙂 ewentualnie jakos moze przez gadu czy tlena przerzucac

Watpie zebyście obydwaj/oboje dysponowali łaczem ponad 256kbit/s dla siebie , bo inaczej przesyłanie przez GG/Tlena mija sie z celem ( przy plikach > 150 mb, niskiej jakości to ok. 100-200 mb, wysoka to 350 + mb na odcinek )

EddieGcT
    Participant

Nie wiem jak to wyglada u 4mami ale osobiscie od kilku dni ciesze sie DSL-em wiec u mnie nie ma problemu w koncu 512 🙂 a co do odcinkow to ja mam te 80mb, to znaczy bez pierwszych 10, bo tak mam jeszcze w mpg po 500mb wszystkie

Merkav
    Participant

Zagadaj na GG pomyslimy DC ,FTP, Poczta cos poradzimy 🙂

EddieGcT
    Participant

Zagadaj na GG pomyslimy DC ,FTP, Poczta cos poradzimy 🙂

Dokladnie, cos sie poradzi 🙂 tylko napisz co Tobie by bardziej odpowiadalo no i ewentualnie jakie lacze masz do dyspozycji

4mami
    Participant

chodziloby mi o ent 1 i 2 sezonmialem prawie wszystkie odcinki...najchetniej to chyba bym poczta to zalatwil. ale a sie dostosuje, bo to mi zalezy...dzieki za zainteresowanie

EddieGcT
    Participant

Jasne ze ent 🙂 jak pisalem mam wszystko tylko zalezy jakie chcesz wersje, ja dysponuje 80mb odcinek (divx) lub 500mb odcinek (mpg) takze do wyboru. Jesli o mnie chodzi to z poczta bylby troch klopot, obecnie mam maly brak plytek wiec nawet nie mialbym na co nagrac, na obecna chwile jedyne co moge zaoferowac to przerzucic to przez neta, zwlaszcza z odcinkami 80mb nie powinno byc problemu z czyms takim nawet przy zwyklym sdi

Merkav
    Participant

Oba sezony (po 80mb) zajmuja mi 6cd. Jak chcesz to zagadaj...

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram