Forum Fantastyka Gry Gry Star Trek EF II

EF II

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 107 total)
  • Author
    Participant

Na stronie http://www.ritualistic.com/screens/ef2_06.html można obejrzeć pare interesujących screnów z EF II szczególnie 1 i 3 wygląda intersesująco. Ale wracając do meritum sprawy czy waszym zdaniem 2 cześć będzie lepsza niż orginał?

Xalein
    Participant

Na stronie http://www.ritualistic.com/screens/ef2_06.html można obejrzeć pare interesujących screnów z EF II szczególnie 1 i 3 wygląda intersesująco. Ale wracając do meritum sprawy czy waszym zdaniem 2 cześć będzie lepsza niż orginał?

W/g tych screenow ciekawie sie zapowiada, ale mysle ze bedzie tak dobre jak orginal no moze troche lepsz 🙂

Tom
    Participant

Mam nadzieję, że będzie biła EF na głowę. Ze screenów wynika, że graficznie będzie o niebo lepsza, co do samej "story line" to zobaczymy, zapowiada się ciekawie i nie mogę się już doczekać! (Ciekawe tylko, czy mój komputer będzie w stanie ją 'utrzymać" na jako takim dobrym poziomie).

Krusty
    Participant

Ja mam taką nadzieje że gra będzie połączeniem jedynki i dodatku. Chodzi mi o to żeby od razu można chodzić po całym statku i realizować zadania niezależne od głównego scenariusza no i żeby było ukrytych parenaście niespodzianek i zadań bonusowych jak misja jako kapitan Proton.

EddieGcT
    Participant

Oj tak przydalyby sie takie misje, coz poczekamy zobaczymy, oby tylko grafika nie pozostala jedynym atutem gierki. Jedynka bardzo mi sie swego czasu podobala i coz zobaczymy jak wypadnie EF2 na tle poprzednika. Swoja droga tez obawiam sie o to czy moje stare poczciwe Kyro2 pociagnie taka grafike 🙂

faloks
    Participant

zapowiada sie ciekawie mam nadzieje że pobije fabularnie i długością poprzednika i nie odejdzie za bardzo od star treka chyba specjalnie dla tej gry przyszpiesze modernizacje kom.

Slawek
    Moderator

Newsa z tymi screenami opublikowałem (tzn. nie ja, ale... wiecie o co chodzi) w dniu zamknięcia TSS 😛

Liranna
    Participant

Nie ma się z czego śmiać, że TSS zostało zamknięte, bo gdyby nie jakiś wariat, który postanowił się włamać na serwer i skakować całą stronę to TSS by teraz było takie jak kiedys.

Xalein
    Participant
    Quote:
    Nie ma się z czego śmiać, że TSS zostało zamknięte, bo gdyby nie jakiś wariat, który postanowił się włamać na serwer i skakować całą stronę to TSS by teraz było takie jak kiedys.

A znacie tego wariata ❓

Liranna
    Participant

To czy go znam czy nie zachowam już dla siebie.

Slawek
    Moderator
    Quote:

Ja się broń boże nie śmieje. Ludzie albo mnie w ogóle nie słuchają albo źle rozumieją... Ja po prostu stwierdziłem, że w tym samym dniu w którym padł TSS Piotr zamieścił mego newsa z tymi screenami.

Czy ja źle piszę czy jak, że mnie nikt nie rozumie??

Coen
    Participant

T'Reker nie lam sie, mnie przez jakiś miesiac na starym forum wszyscy ignorowali, widac cos takiego dotyka każdego.

Slawek
    Moderator

T'Reker ni lam sie, mni przez jakiś miesiac na starym forum wszyscy ignorowali, widac cos takiego dotyka każdego.

Tylko, że ja tak mam od dwóch lat i to nie tylko w necie ale przeważnie w życiu codziennym (jakby po prostu ludzie nie chcieli mnie słuchać, mówie coś, oni widzą, że coś mówie, ale to zlewają...)

Liranna
    Participant

Po pierwsze nie olewam Cię, jeśli to masz na myśli, po drugie zrobiłeś uśmieszek, to tak jakbyś śmiał się z tego, że nie ma TSSu, po trzecie trzymajmy się tematu.

Slawek
    Moderator
    Quote:
    Po pierwsze nie olewam Cię, jeśli to masz na myśli, po drugie zrobiłeś uśmieszek, to tak jakbyś śmiał się z tego, że nie ma TSSu, po trzecie trzymajmy się tematu.

Co do olewania to nic takiego nie napisałem, że mnie olewasz. Po prostu ludzie źle mnie rozumieją...

Co do uśmieszku to chodziło mi o to, że news o tych obrazkach już był. Jednak został opublikowany w dniu w którym padł TSS.

Co do tematu... no... skończmy o tym newsie...

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 107 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram