Dziwne rzeczy...

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 41 total)
  • Author
    Participant

ja grajac klingonem mialem ukrasc wahadlowiec z okretu federacji - zeby to zrobic musialem wejsc do pokoju kontrolnego i wylączyć mechanizmy dokujace wahadłowce - niestety klikajac f by wejsc do pomieszczenia moj klingon zapadal sie pod podloge i spadalw odchłań kosmosu - misje musialem porzucic.

Reyden
    Participant

A latanie w ESD widzieliście , wygląda to to jak punktowa utrata grawitacji , postać się obraca jak by była w stanie niewżkości . Co do misji z naprawą replikatorów w Drozanie - jest dosyć prosta , trzeba tylko dokładnie przestrzegać schematu przekierowywania mocy , dodatkowo przez niektóre systemy moc mozna przekirować kilka razy .

Kwiat_W
    Participant

Derzone robiłem kilka dni temu i działała, pewnie źle ją wykonujesz, sprawdź solucję na stowiki.

LUCutus
    Participant

ale ja widzielm te solucje i tam jest identyczne info:

Federation

Visit Drozana Station

Go to Drozana Station

Question Belan

Go to Cargo Bay

Run Diagnostic on Station Replicators

Hail Engineering Team

Investigate Power Relays (8)

Realign Station Power Flow - tego nigdzie nie ma, probowalem różne kolejności dzilan na konsolach

Report to Belan

Find Ze'mara

Play Dabo

Message from Leeta

Return to Ze'mara

Message from Your Ship

Report to Deep Space K-7

Go to Deep Space K-7

Consult Lieutenant Kalapo

Message from Ship

Report to Neutral Zone Contact

Match
    Participant
    frogern
    Participant

LUCutus, pokombinuj trochę, popatrz sobie, że inni też latają od konsoli do konsoli aby ustawić wszystko wedle porządku... Ja się męczyłem z 10 min ale w końcu mi się udało wszystko dobrze ustawić (tak też szukałem tego samego w solucji bo miałem problem ale niestety czasem trzeba samemu pokombinować).

LUCutus
    Participant

Dzięki Match. godzine robilem dzis te moisje i mnie coś trafilo, wylaczylem kompa. Jestem w gorącej wodzie kąpany....

Zarathos
    Participant

Tai, przeskanuj wszystko dostaniesz raport. Przeczytaj i pomyśl. To prosta łamigłówka.

ivan
    Participant

kolejnosc jest taka 1 replikator - potem konsola przylegajaca do konsoli replikatorow - 3 w kolei jest ta blisko replikatora - 4 gravitacyjna na koncu sali - potem wracasz i uzywasz tej co przylega do replikatora i 6 replikator

LUCutus
    Participant

Juz zrobione. Powiedzcie (pewnie glupie to pytanie) czy mamy moze w STO karabiny z latarka? hahw innych grach ST są a jestem w dolnym levelu Drozana i tam ni nie widac. ;P

Melnikor
    Participant

Na samym początku tej lokacji jest skrzynka z awaryjnym wyposażeniem i tam masz latarkę.

Reyden
    Participant

Równie dobrze tej latarki w grze mogło by nie być - nie wiem jak u innych ale u mnie ta latarka dawała światła tyle co nic , musiałem na czas misji podkręcić jasność/kontrast/gammę na maksa . Inaczej się nie dało grać .

Melnikor
    Participant

Bo o to w tej latarce chodzi że daje tylko światło punktowe, co w połączeniu z samymi Dividianami i rozpadającą się stacją buduje klimat (misja oryginalnie startowała w Haloween)

Kwiat_W
    Participant

Równie dobrze tej latarki w grze mogło by nie być - nie wiem jak u innych ale u mnie ta latarka dawała światła tyle co nic , musiałem na czas misji podkręcić jasność/kontrast/gammę na maksa .

Inaczej się nie dało grać .

Latarka daje kierunkowy, nieduży snop światła, bo w tej misji ma panować nastrój grozy. Jeśli światła nie widziałeś to być może miałeś zbyt niskie ustawienia graficzne? Przy niskich światła nie widać.

LUCutus
    Participant

no wlasnie o taki spotlight mi chodzilo. Ale już sobie poradzilem bez tego haha po omacku. Te postaci energetyczne mnie doprowadzją do zawalu;p ta bron protonowa chyba na nie dobrze dziala.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 41 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram