Dywizjon 303

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Participant

Jesteśmy Polską Flotą w świecie STO. Chętnie przyjmiemy do swojego grona nowych Kamratów, zarówno z Polski, jak i z zagranicy.. Nie chcemy popaść w szybkie zapomnienie. Dajmy o sobie znać w świecie STO! Wstrząśnijmy polską społecznością graczy! Wielu z nas posiada długie doświadczenie w świecie Star Trek. Jeśli i Ty chcesz je zdobyć, a dodatkowo szukasz dobrej ekipy do walki - dobrze trafiłeś:)Kapitanie? Admirale? Czy zastanowiłeś się nad przystąpieniem do floty z piękną,historyczną przeszłością? :)Może chcesz powalczyć przeciwko Borg? Skopać tyłki Klingonom?Chcesz być rozpoznawalny i stworzyć coś wielkiego? - Jeden z naszych członków floty wykonał pierwszą POLSKĄ misję w Foundry - "Na granicach"Nie czekaj! Zbieraj manatki i dołącz do TRZYSTA TRÓJKI !Pragniemy stać się najlepszą , zgraną flotą w świecie STO:)Dobra atmosfera, zgrana drużyna, radość płynąca z samej rozgrywki z pewnością nam to umożliwi:)Posiadamy TS: elite-ts3.pl kanał 94Więcej informacji na nasz temat oraz rekrutacja do Dywizjonu 303 u Lejtnant@Lejtnant lub Indoril@vojtechjanoftiz bądź szukaj nas na kanale #STOnline.pl

Slawek
    Moderator

floty z piękną,historyczną przeszłością? 🙂

nie chcę nic mówić, ale to Royal Squadron może się poszczycić właśnie taką przeszłością (chociaż czasami raczej niechlubną), ale z całą pewnością najdłuższą:

A przekazać przez to chciałeś... co konkretnie? Tak w kontekście tematu?

Głupio się wtrącać, ale śmiem twierdzić że przeszłość, historia, a już w zupełności ich długość nie mają w tym momencie najmniejszego znaczenia, bo stała na przestrzeni czasu pozostaje głównie nazwa. Tak więc "graj i pozwól grać innym", jeśli mogę sobie pozwolić przekręcić powiedzenie - bo to która flota jest najstarsza, która najmłodsza, która większa, a która mniejsza nie jest, a przynajmniej nie powinno być istotne. Bardziej istotne jest to, w której z nich dany gracz poczuje się bardziej swobodnie i w której znajdzie więcej osób o podobnym do siebie nastawieniu do gry. A tu akurat uważam, mimo wszystko, że można pośród polskich flot znaleźć pewne różnice, które poniekąd by uzasadniały ich liczebność.

A dodam jeszcze, że choć nie kojarzę bezpośrednio żadnego gracza z Dywizjonu 303, to na flotę natknąłem się w grze już dawno temu. Tak więc nie na miejscu jest jakiekolwiek dyskredytowanie ich przeszłości, nawet jeśli przypadło im powstać po Royal Squadron.

Swoją drogą, to już kolejny przypadek kiedy temat reklamowy floty na forum schodzi na jakieś niezwiązane i wręcz niepotrzebne tematy. Bardzo proszę tym samym na przyszłość wstrzymać się od tego typu wypowiedzi, o ile nie dotyczą bezpośrednio reklamowanej floty. A jak ktoś czuje taką potrzebę, to od przechwałek i wielbienia swych własnych flot są osobne tematy. 😉

Lejtnant
    Participant

Może nie napisałem zrouzumiale:)Chodziło o historię Polskiego dywizjonu z czasów 2 wojny:)Owszem,może do najstarszych flot w grze nie należymy,jednak wielu naszych graczy szpanuje w galaktyce od dłuższego czasu. Ponadto,tu chodzi o zabawę.To nie wojna Polsko-Polska.Dodam również,że opisując swoją flotę,trzeba się zareklamować jak najlepiej i to właśnie starałem się uczynić.

Admirał Indoril
    Participant

Dif-tor heh smusma

Live long and prosper

Witam Państwa.

Jestem Admirałem Floty Dywizjonu Bojowego 303. Nazywam się Relamus E. Indoril, pochodze z planety Vulcan, jestem oficerem gwardii Wspólnoty Galaktycznej (Galactic Commonwealth). Moim idolem jest Imperator Spock, w swoim życiu wcielam jego ideały - dla tego min uprowadziłem 2 prototypowe okręty Imperium Terrańskiego - I.S.S. Intiative oraz I.S.S. Regiomontium (okręt bazowany na technologii Dominium) uwalniając "przy okazji" więźnia - Vortę imieniem Kenar który służy mi teraz jako pierwszy oficer. Przeprowadziłem udaną próbę otwarcia portalu do tej rzeczywistości gdzie po przybyciu otoczyły mnie okręty Dywizjonu Bojowego 303 którym się poddałem. Po wielogodzinnych przesłuchaniach zwrócono mi okręty pod dowództwo pod warunkiem iż oddam się pod rozkazy Gwiezdnej Floty. I tak to się wszystko zaczeło....

Co do wypowiedzi w tym temacie.

Admirał Lejtnant zapomniał wspomnieć iż mamy dedykowane repozytoria z rzeczami (bronie, konsole etc) dla każdej z szarż w grze.

Co do kolegi "kłócącego" się o staż - nasza flota jest bezpośrednią kontynuacją idei kultywacji tradycji Polskiego Dywizjonu 303. Obecnie bronimy stacji K-7 w systemie Sherman przed atakami klingońskich misjii samobójczych. I szczerze - dajemy radę! Ja sam zaś - pewnie jak większość członków floty jesteśmy w niej od samego początku jej istnienia w grze - jeśli mogę tak to określić jestem jej współzałożycielem.

Tak jak wspomniał Admirał Lejtnant - w razie pytań/chęci wstąpienia do floty proszę śmiało używać systemu kontaktu wbudowanego w grę. Z góry uprzedzam - nie jestem guru STO, ja po prostu lubię grać dla samej gry nie dla sukcesów w PVP. Ale zawsze pomogę w miarę możliwości

Pozdrawiam

Admiral Floty Bojowej Dywizjon 303

Relamus E. Indoril

NX-93339 I.S.S. Regiomontium [Holodeck]

Melnikor
    Participant

Na początku od razu zaznaczę, że nie mam nic przeciwko Flocie i moja wypowiedź nie ma na celu jakiejkolwiek jej dyskredytacji.

nasza flota jest bezpośrednią kontynuacją Polskiego Dywizjonu 303.

Rozumiem iż otrzymaliście od kombatantów, ich rodzin lub stosownych władz państwowych i wojskowych oficjalne przekazanie sztandaru Dywizjonu? W przeciwnym wypadku nie radzę stosować takiego sformułowania, możecie być formacją w barwach, grupą rekonstrukcyjną, osobami chcącymi kultywować tradycję i ideały Dywizjonu, ale nie bezpośrednią kontynuacją. To miano jest wyróżnieniem i może zostać nadane jedynie przez wcześniej wymienione grupy osób i instytucje. Bezpodstawne jego używanie może w pewnych kręgach prowadzić do konsekwencji cywilno-prawnych.

Admirał Indoril
    Participant

Na początku od razu zaznaczę, że nie mam nic przeciwko Flocie i moja wypowiedź nie ma na celu jakiejkolwiek jej dyskredytacji.

nasza flota jest bezpośrednią kontynuacją Polskiego Dywizjonu 303.

Rozumiem iż otrzymaliście od kombatantów, ich rodzin lub stosownych władz państwowych i wojskowych oficjalne przekazanie sztandaru Dywizjonu? W przeciwnym wypadku nie radzę stosować takiego sformułowania, możecie być formacją w barwach, grupą rekonstrukcyjną, osobami chcącymi kultywować tradycję i ideały Dywizjonu, ale nie bezpośrednią kontynuacją. To miano jest wyróżnieniem i może zostać nadane jedynie przez wcześniej wymienione grupy osób i instytucje. Bezpodstawne jego używanie może w pewnych kręgach prowadzić do konsekwencji cywilno-prawnych.

byłbym naprawdę zobowiązany gdyby kolega nie kierował moich skrótów myślowych przeciwko mnie, dziękuję

Ale jeśli kolega uważa to za "nieodpowiednie" to dodam 2 lub 3 słowa do mojego wcześniejszego postu

// edit już

Flashbones
    Participant

Flota Dywizjon 303 jest mi znana od dłuższego czasu . Nazwa, staż w grze czy to takie ważne ? Przecież to jest tylko gra.

entes27
    Participant

Jeśli jest taka możliwość to chce do was dołączyć mój nick w grze to entes.pozdro

Adalbert
    Participant

Witam, chciałem się na TS3 dowiedzieć od Was pare rzeczy ale nie działa: Failed to resolve hostname 'elite-ts3.pl'

Devanzo
    Participant

Cześć, I ja jako Total NOOB 🙂 (gram od paru dni, ale gierka naprawdę mnie wciągnęła). chciał bym dołączyć do polskiej floty, w celu przy uczenia i pomaganie flocie się rozwijać jak najlepiej.Staram się grac aktywnie ale max gram do 11/12 bo wstaje wcześnie (praca).Mam 19 lat, nazywam się Pawel :). w grze Devanzo

Helenth
    Participant

Cześć, I ja jako Total NOOB smile.gif (gram od paru dni, ale gierka naprawdę mnie wciągnęła). chciał bym dołączyć do polskiej floty, w celu przy uczenia i pomaganie flocie się rozwijać jak najlepiej.

Staram się grac aktywnie ale max gram do 11/12 bo wstaje wcześnie (praca).

Mam 19 lat, nazywam się Pawel :). w grze Devanzo

Jeśli szukasz floty, to nie wysyłaj identycznego posta w każdym temacie, tylko wybierz jedną i zgłoś się do któregoś członka bezpośrednio w grze.

Marcin_123691
    Participant

Ta flota nadal dziala?

I. Thorne
    Participant

Wciaz, choc szef jest na urlopie. Pisz na kanale STOnline.pl, moze akurat bede. Choc z zasady gram poznym wieczorkiem.

Marcin_123691
    Participant

aha to jak cos to moj nick to Arron

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram