Drugie zadanie dla Rekrutów

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Participant

0xiydJp.png

Minął pierwszy tydzień pracy Rekrutów, czas na kolejne zadanie - tym razem jest to "duty officer assignments".

Sprawa jest prosta - Rekruci powinni zlecać jak najwięcej zadań swoim DOFFom; każde zadanie będzie uzupełniało globalny licznik. I ponownie będą 3 punkty krytyczne do osiągnięcia. Każdy z nich będzie oferował bonus +25% więcej commendation points dla wszystkich (czyli aż do 75% więcej CP bo trzecim punkcie) w kolejnym tygodniu.

snowman
    Participant

Ciekawe o czym myślał autor, gdy ilustrował tę informację plakatem nakłaniającym do zakupu Obligacji Wojennych...

Jamjumetley
    Participant

Obligacje wojenne jeszcze OK, ale czy datki trafią tam gdzie trzeba to już mam wątpliwości 😛

domirex540
    Participant

Mam pytanie ten pasek postępu do misji i nagrody po kliknięciu na tesserac są osobno i te drugie nie usuwujają się po tygodniu, tak? Chwilowo nie mogę na kompa (o ironii angola się trzeba pouczyć) i nie mam jak sprawdzić. Oraz czy bonus z 1 zadania zostaje na stałe?

gordian76
    Participant

Zadania "tygodniowe" są niezależne od pozostałych nagród, będzie można je zbierać po zakończeniu eventu. Natomiast te pierwsze oferują chyba bonus tylko przez kolejny tydzień.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram