Forum › Fandom › Star Trek CCG › Do konwentu juz 3 dni...
I mam nadzieje ze wszyscy ZAINTERESOWANI (czyt. nie z TSSu) gracze zjawią się :)Turnieje planowane są na piątek i sobotę.W piątek Enhanced Premiere sealed deck a w sobote gramy najwazniejszy turniej czyli preconstructed zaczynami okolo 1530 gramy w 2 turach najpierw do 19 a potem od 21..przerwa spowodowana jest tym ze w tym czasie prowadze konkurs a poza tym przerwa się należy :)Zapraszam jeszcze raz i przypominam o TOURNAMENT TICKETach!! oraz o SPISANIU SWOJEJ TALII!
I mam nadzieje ze wszyscy ZAINTERESOWANI (czyt. nie z TSSu) gracze zjawią się 🙂
Po takim zaproszeniu to z pewnością ci mityczni i wprost legendarni gracze z TSSu się nie zjawią, gdyż segregacji trekowej, podobnie jak segregacji rasowej mówimy gromkie NIE! Nie będzie TSSowym graczom nikt ich pochodzenia wypominał i sztandarów naszych szargał. I w ramach protestu gracze z TSSu (cokolwiek by to miało oznaczać, bo podobno liczy się bycie graczem a nie etykietka) nie pojawią się nie tylko na turnieju ccg ale nawet na turnieju piłki plażowej czy też (to wymaga już prawdziwie silnej woli z naszej strony) na turnieju sikania do celu pod wiatr o mistrzostwo 35879 sektora Gwiezdnej Floty.
Howgh, amen i tak na dopomóż kapitanie Archerze jedyny. ;>
Moze i liczy sie bycie graczem ale nie bez powodu wymyslono etykietki...a po Twoich wypowiedziach na LG mozna domniemywac ze TSS byl najmniej zainteresowany przyjazdem na Konwent a niektorzy z Was nawet sie cieszyli ze tak malo osob przyjedzie (nawiasem mówiąc przyjechało ponad 600) i post Beya nie ma tu nic do rzeczy.Były wysyłane PMki z przypomnieniem do grajacych osob obecnych na tym forum i zero odzewu.Cobrah, Kaleh, Ithorne,Ashka - co z waszym poczatkowym entuzjazmem sie stalo?
Rattlerr, TSS jako grupa ludzi zajmujacych sie ta strona/forum, TSS jako uzytkownicy forum trek.pl czy... nie wiem, co rozumiesz przez to ze TSS nie byl zainteresowany? Ja po wypowiedziach Gosi wnioskowalem, ze osobiscie ona nie jest zainteresowana konwentem. Gosia nie wypowiadala sie w imieniu naszej grupy, nawet nie mogla tego robic, bo ani kapitan TSS ani ja jej o to nie prosilismy - naprawde chcialbym wiedziec skad wyciagnales takie wnioski. ;> Wierz mi, gdybym mogl pojechac, na pewno bym to zrobil, a jak zapewne widzisz po lewej, jestem w zalodze TSS. ;>Bede tez wdzieczny jak mi wyjasnisz ktory z trekerow w TSS cieszyl sie, ze po czesci trekowy konwent mialby sie nie udac - dla mnie to dosc nielogiczne.
Moze i liczy sie bycie graczem ale nie bez powodu wymyslono etykietki...
Skoro ktoś nie umie sobie radzić bez etykietek, i musi ich używać, gdyż ułatwiają mu one życie, to cóż... jego problem. ;>
a po Twoich wypowiedziach na LG mozna domniemywac ze TSS byl najmniej zainteresowany przyjazdem na Konwent
Jak zauważyłeś były to MOJE wypowiedzi i świadczyły o tym, że JA osobiście nie jestem zainteresowana przyjazem na konwent w takiej formie w jakiej został zaproponowany. Nie przypominam sobie żebym zajmowała stanowisko w imieniu załogi TSS, a tym bardziej w imieniu pisujących tu forumowiczów - po pierwsze dlatego, że nikt mnie o to nie prosił a po drugie dlatego, że nie mam uprawnień żeby się wypowiadać za innych. Mają swoje głosy i mogą pisać sami.
post Beya nie ma tu nic do rzeczy.
Owszem, ma. Został tu napisany nie bez powodu. Uważam, że jeżeli chce się propagować grę to nie wypada zrażać do siebie potencjalnych graczy. A pisanie na forum TSS, że się graczy z tego forum nie chce na jakiejś imprezie zakrawa na lekką schizofrenię, żeby nie powiedzieć prowokację czy trolling.
Były wysyłane PMki z przypomnieniem do grajacych osob obecnych na tym forum i zero odzewu.
Miło mi iż jestem wyjątkiem i nie zaliczono mnie do tych wszystkich, czuję się wyróżniona. 😛 A na serio - widać ludzie mieli inne plany, nie tylko konwenty są na świecie, co poniektórzy z tutaj obecnych pracują, uczą się, mają ważniejsze zajęcia niż tłuc się pociągiem przez pół Polski żeby pograć w karty. Tylko Ty i Beyo chyba nie potraficie tego zrozumieć, że dla kogoś są rzeczy ważniejsze niż Polcon albo że komuś program imprezy może nie odpowiadać lub zwyczajnie może nie mieć pieniędzy na wyjazd. Polecam rozważyc te opcje zanim będzie się mieć pretensje do całego świata, że nie przyjechał.
Jeśli chodzi o mnie to początkowo chciałem przyjechać, ale niestety nie mogłem. Po prostu podjąłem pracę. Robiłem tez przez weekend w czasie trwania konwentu (mam nadzieję, że to wyjaśnienie wystarczy).
Cóż... tak bywa..... wyjechałem na jedyny wyjazd na który pozwolił mi plan wyjazdów terenowych (związnych z pracą magisterską) i jedyny wyjazd wakacyjny..... tak bywa.... w przyszłym roku też raczej nie pojadę gdyż całą mą uwagę zaabsorbuje poszukiwanie promotora do doktoratu 😀
No szkoda...mam nadzieje ze beda jeszcze okazje na taki turniej..pewnie najblizsza dopiero w marcu na Pyrkonie chyba ze na jakis inny Konwent do Krakowa moze sciagnie wiecej osob.
Były wysyłane PMki z przypomnieniem do grajacych osob obecnych na tym forum i zero odzewu.
pitu pitu?
pitu pitu pitu?
(...),Ashka - co z waszym poczatkowym entuzjazmem sie stalo?
❓
Rozwiń tę myśl, zwłaszcza związek między (jakimś, moim, początkowym) entuzjazmem a konwentem zwanym Polcon 😆