Deadpool może okazać się śliskim tematem .Będzie to dzieło genialne pełne czarnego humoru albo kolejny zwykły "Marvel" którego można sobie spokojnie odpuścić .Wiele będzie zależało w jakiej kategorii wiekowej będzie wydany i tu nie chodzi o ilość trupów albo krwi , ale o specyficzny humor Deadpoola .Nie da się ukryć ze moim marveloskim marzeniem jest serial o Punisherze , najlepiej oparty na jakieś dorosłej serii max .
Chciałbym także przy okazji gorąco powitać zacnych forumowiczów , ponieważ jest mój pierwszy post na tym forum
Qdlatz, witaj na forum:) Mam nadzieję, że będziesz tu częściej gościł. A wracając do tematu nie sądzę, że Amerykanom zabraknie odwagi na nakręcenie filmu 16l+, o ich zapasy keczupu też jestem spokojna. Wieksze obawy mam co do efektu końcowego. Też chciałabym tutaj zobaczyć czarny humor, bohatera mimo woli, albo jednego z ciekawszych antybohaterów, a po trailerze widzę, że twrócy epatują gagami na poziomie żartu z brązowymi gaciami... Jest bardzo wyraźna granica między poczuciem humoru a poczuciem dobrego smaku i nawet tym ostatnim można się świetnie bawić, ale obawiam się, że na to zabrakło im już budżetu...