Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Deadpool. Kolejny super bohater ze stajni Marvela

Deadpool. Kolejny super bohater ze stajni Marvela

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Participant

deadpool1-gallery-image.jpg

Studio Marvel zabrało się do ożywienia jednej z najbardziej kontrowersyjnych postaci, bohatera, którego bardziej prawidłowo można nazwać antybohaterem, zblazowanego bardziej niz Tony Stark, z poczuciem humoru subtelnym jak Hulk. Przed wami - Deadpool.

W roli głównej zobaczymy Ryana Reynoldsa, a partnerować mu będą m.in.: Morena Baccarin, Ed Skrein, T.J. Miller, Gina Carano i Brianna Hildebrand. Film w reżyserii Tima Millera do kin trafi w walentynki 2016 roku.

Źródło: foxmovies.com

Qdlatz
    Participant

Deadpool może okazać się śliskim tematem .Będzie to dzieło genialne pełne czarnego humoru albo kolejny zwykły "Marvel" którego można sobie spokojnie odpuścić .Wiele będzie zależało w jakiej kategorii wiekowej będzie wydany i tu nie chodzi o ilość trupów albo krwi , ale o specyficzny humor Deadpoola .Nie da się  ukryć ze moim marveloskim marzeniem jest serial o Punisherze , najlepiej oparty na jakieś dorosłej serii max .

Chciałbym także przy okazji gorąco powitać zacnych forumowiczów , ponieważ jest mój pierwszy post na tym forum

Piotr
    Keymaster

Witamy, witamy. 😉 A Punishera nie Ty jeden byś oglądał. Co prawda pojawi się w drugim sezonie Daredevila, ale to raczej nie będzie to.

kotek
    Participant

Deadpool może okazać się śliskim tematem .Będzie to dzieło genialne pełne czarnego humoru albo kolejny zwykły "Marvel" którego można sobie spokojnie odpuścić .Wiele będzie zależało w jakiej kategorii wiekowej będzie wydany i tu nie chodzi o ilość trupów albo krwi , ale o specyficzny humor Deadpoola .Nie da się  ukryć ze moim marveloskim marzeniem jest serial o Punisherze , najlepiej oparty na jakieś dorosłej serii max .

Chciałbym także przy okazji gorąco powitać zacnych forumowiczów , ponieważ jest mój pierwszy post na tym forum

Qdlatz, witaj na forum:) Mam nadzieję, że będziesz tu częściej gościł. A wracając do tematu nie sądzę, że Amerykanom zabraknie odwagi na nakręcenie filmu 16l+, o ich zapasy keczupu też jestem spokojna. Wieksze obawy mam co do efektu końcowego. Też chciałabym tutaj zobaczyć czarny humor, bohatera mimo woli, albo jednego z ciekawszych antybohaterów, a po trailerze widzę, że twrócy epatują gagami na poziomie żartu z brązowymi gaciami... Jest bardzo wyraźna granica między poczuciem humoru a poczuciem dobrego smaku i nawet tym ostatnim można się świetnie bawić, ale obawiam się, że na to zabrakło im już budżetu...

Qdlatz
    Participant

Przynajmniej będzie mi się podobał soundtrack .Szczekający rap Dmx-a pasuje jak ulał do Deadpoola . A do dobrego czarnego humoru nie potrzeba dużego budżetu a raczej dobrego scenarzysty o niebanalnym spojrzeniu na świat z dobrym , mocnym piórem z wolną ręką od producentów .

Marzyciel ze mnie....

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram