Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Newsy Star Trek Online Darmowy mundur w serwisie mmorpg.com

Darmowy mundur w serwisie mmorpg.com

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Participant

Dołączona grafika

Portal MMORPG.com z okazji startu sezonu 7 w STO rozdaje klucze umożliwiające ubranie się w specjalne ciuchy w grze.

1. Rejestrujemy się w portalu MMORPG.com. Uwaga: link aktywujący może przyjśc na Waszą skrzynkę pocztową nawet po kilku godzinach...

2. Przechodzimy do strony Star Trek Online In-Game Uniform Giveaway. Na dole jest link pokazujący klucz.

3. Mając klucz logujemy się do portalu STO.

4. Wybieramy My Account->Redeem Key i wpisujemy klucz.

5. Logujemy się do gry, przechodzimy do C-Store i w zakładce "Appearance" klikamy na tunikę Kirka, a potem na klawisz "Claim".

6. Idziemy do krawca i cieszymy się z tuniki kapitana Kirka (tej z dekoltem 😉 i widokiem na umięśnioną klatę).

Uwaga: Ilość kluczy jest ograniczona!

Jamjumetley
    Participant

Fajny gadget. Może się w tunikę przebiorę 🙂

Lafiel
    Participant

Darmowe gadżety zawsze są mile widziane 😛

Melnikor
    Participant

Jak widać nie bardzo, skoro nadal zostało ich ~750 gdzie 3 dni temu było 3500

Slawek
    Moderator

Ponieważ reklamy to nie dostało stosownej, a same mundury w dodatku nie są niczym nowym (w przeciwieństwie np. do Gumato z Raptr). Większość osób może je mieć z TOS Bundle już od dawna.Z tego co widziałem rozdawało je także kilka innych serwiów.Mnie osobiście zaś zniechęcił proces rejestracji. Za dużo informacji oczekują - nawet gdyby się miało ściemniać. 😉

Melnikor
    Participant

Był News na Oficjalnej stronie, to dość spora informacja jak dla mnie.

Slawek
    Moderator

Była informacja o wywiadzie ze Stahlem, nie o giveaway'u. Na tej samej zasadzie te same mundury dostał serwis f2p.com, w którym pojawił się osobny wywiad - http://www.f2p.com/star-trek-online-season...-pack-giveaway/

W ogóle na stronie coś słabo z promocją. Nawet ofertę steamrunnera trzeba było wyłapać z forum.

EDIT:

Wróć... teraz zauważyłem, że powyższe mundury z f2p.com to co innego. W dodatku tam wystarczy mail (guerrillamail anyone? ;P), więc łatwiej o kluczyk.

Jamjumetley
    Participant

Dzięki za cynk. Dwa mundury zawsze lepsze niż jeden 😀

EDIT: Jest jeszcze jeden mundur TOS-owy - wersja medyczna. Szukać klasycznego z TOS-a! 😀

Slawek
    Moderator

Ba. Są cztery mundury w sumie... Proponuję po prostu wrzucić w google Star Trek Online Giveaway, a znajdziecie znacznie więcej serwisów, które z okazji S7 oferują darmowe wdzianka (część z nich oferuje losowe, nie wybrane). Dla przykładu - http://mmohuts.com/giveaways/star-trek-onl...iforms-giveaway

Niestety wszędzie trzeba się rejestrować, czekać na maile, czasem coś dodatkowo klikać itp. Warto wykorzystać maila tymczasowego + zmyślone informacje, bo nigdy nic nie wiadomo jaki spam czeka w przeciwnym wypadku...

Melnikor
    Participant

I gites, z tych oferowanych na mmohuts mam już komplet 🙂 dzięki za cynk

Kody na mundury z Enterprise

Jamjumetley
    Participant

Ba. Są cztery mundury w sumie... Proponuję po prostu wrzucić w google Star Trek Online Giveaway, a znajdziecie znacznie więcej serwisów, które z okazji S7 oferują darmowe wdzianka (część z nich oferuje losowe, nie wybrane).

Właśnie tak je znalazłem 🙂

Co do konieczności rejestracji/podawania danych: wystarczy na gmailu założyć nową pocztę, rejestrować się z tego adresu, a wszelką korespondencję przekierowywać na inną skrzynkę. Dodatkowo, przy rejestracji podawać maila w formie mójzajebiaszczyalias+jakieśdodatkowesłowoinnedlakażdegoserwisu@gmail.com 😀

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram