Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Cześć - jestem nowy

Cześć - jestem nowy

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 626 total)
  • Author
    Keymaster

Tazman, witaj w domu! 😉 Zaczynalem myslec, ze zapomniales juz o nas, a tu prosze, niespodzianka. Fajnie ze jestes. A do zmian sie szybko przyzwyczajaj, bo bedzie ich wiecej. 😉

Tazman
    Participant

Hej chlopaki milo slychac wasz odzew, teraz bede czesciej.Wlasnie jakos sobie tu radze.Ludzie mnie tu lubia, prace mam spoko: moze nie super platna ale jednak mnie szanuja, i posmiac sie idzie.Nawet jednego cichego trekkera mamy w pracy wiec jest spoko. 😎 P.S. Chcialem przeprosic wszystkich za brak odzewu ( rany nawet nie wiem jaK dlugo ) a szczegolnie Krustyego ktorego moglem pociagnac nawet na straty materialne. W Kazdym razie bla bla bla itd.......kadet 3Klasy moge byc zdegradowany ( w sumie mi sie nalezy ..... szczegoly - Krusty .... ) OK Krusty wracam na forum, daj znac, i calej reszcie dziekuje i WITAM Z POWROTEM :roll:milo Piotr, ze ty nawet pamietasz troche czasu zajmie mi adaptacja ale spoko WE WILL ADAPT

GWYNBLEIDD
    Participant

Hmmm Tazman z Sieradza jak widze po opisie. No to widze ze wreszcie ktos z okolicy sie pojawil na forum.

Krusty
    Participant

A do zmian sie szybko przyzwyczajaj, bo bedzie ich wiecej. 😉

O Piotr znowu nasz straszysz powrotem trek.pl 😉

Pitmistrz
    Participant

Witaj nie miałem przyjemności cię poznać ale mam nadzieję ze teraz to nadrobię. 🙂

szafa
    Participant

Witam wszech i wobec. Czemu ty przybyłem? Najbardziej zachęciła mnie możliwość uczestnictwa w PBF PL, bo Aurora na razie nie startuje. A poza tym mam nadzieję podszkolić się w wiedzy o ST.

The D
    Participant

Welcome aboard.

Pitmistrz
    Participant

Witam witam mam nadzieję że PBF ci się spodoba. 🙂

Madame Picard
    Participant

Witam serdecznie! Nawet sobie nie wyobrażacie, jak się cieszę, że znalazłam takie fajne forum, gdzie można porozmawiać o Star Treku. Bardzo mi tego brakowało, odkąd grupa newsowa o treku zamarła. Już chyba wiem, co będę robiła podczas długich, nudnych dyżurów na uczelni 🙂

fluor
    Keymaster

My też witamy.

GWYNBLEIDD
    Participant

Hmmm kto nowy i do tego jak widze milosnik Voyagera. No milo, milo. Zyczymy udanego przegladania forum i zapraszamy do dyskusji itd ;D

Tazman
    Participant

Także witam, troche nowej krwi zawsze się przyda 😉 A trochę ostatnio skostniałe forum się stało ^_^

proteo
    Participant

Witam bardzo serdecznie. Od niedawna posiadam stałe łącze i od niedawna surfuję po necie. A szukam wszystkiego o .... Star Treku. Jakieś dobre prądy przyniosły mnie na te strony. Bardzo się cieszę, że fanów Star Treka jest aż tylu. Młody nie jestem mam swoje lata. Czwarty krzyżyk niczym Krzyż Południa wisi na horyzoncie. Mimo, że ze mnie już stary dziadyga i kiep ponury to Star Treka lubię jak mały chłopiec. Mieszkam w Konon City... znaczy Białymstoku. Witam wszystkich bardzo serdecznie. 🙄

fluor
    Keymaster

Witamy i zapraszamy do przejrzenia treści i do dyskusji na różne tematy 🙂

Enclave
    Participant

Witam wszystkich jako nowy, na forum trafilo mi sie przez przypadek za sprawa posta na gwrota i w sumie nie zaszkodzilo chyba zawitac i sprawdzic co tu ciekawego, zwlaszcza ze forum Star Treka , czas pokaze czy zagoszcze tu na dluzej mimo wszystko ciesze sie spotykajac tak wielu fanow Star Treka w jednym miejscu.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 626 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram