Forum Fantastyka Star Trek Cogenitor

Cogenitor

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Participant

Ja znany wam jako Krusty ewentualnie Chell chciałbym przeprośić panów B&B jak i innych fanów Entka za wszelkie niemiłe słowa pod ich adresem, zaś scenarzystom którzy pisali odcinek Congenitor chciałbym życzyć aby poziom który zaprezentowali w tym odcinku utrzymał się aż do samego końca serialu i by nie był tylko pojedyńczym epizodem. A tym wszystkim którzy nie widzieli tego odcinka niech za zachęte wystarczą słowa z serwisu trek today że jest to najlepszy trekowy odcinek od czasów "What You Leave Behind", odcinka kończącego DS9. Dzięki temu odcinkowi odzyskałem nadzieje w Entka...

Qbah
    Participant

A kiedy to w tv bedzie?? Albo w eee... "archiwum" 😀 ??

Krusty
    Participant

Na Sat1 jeszcze dużo wody upłynie zanim się pojawi... a na nie istniejącej stronie TSS DOWNLOAD już wkrótce... tak mi się zdaje 😉 .

EddieGcT
    Participant

Krusty zrobiles niezla reklame i teraz z niecierpliwoscia czekam na obejrzenie tego odcinka, co prawda juz od wczoraj lezy sobie u mnie na dysku ale mam jeszcze male zaleglosci w ogladaniu i w pierwszej kolejnosci musze zobaczyc The Breach

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram