Co z tym PVP w STO

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Participant

Piszę ten temat, ponieważ chciałem rozwinąć dyskusję na temat PVP w STO. Czyli co byście chcieli zmienić w tym zakresie aby PVP w STO się rozwinęło. Zakładam temat ponieważ grałem kilka lat w EVE, nie zawsze, ale jednak i PVP tam jest......właściwie cała gra opiera się na PVP, od mechaniki po wszelkie rozwiązania. Niestety PVE tam jest marginalne, twórcy niewiele poświęcili mu swojej uwagi. STO i EVE to dwa całkowicie różne światy, co nie znaczy, że STO jest złe. Ma swój pewien urok.Moje pytanie. Gdzie mogę próbować własnych sił w PVP, w Public Queues zwykle jest ledwie 2-3 osoby. W war zones trzeba być anielsko cierpliwy, żeby spotkać przeciwnego graca. Jakieś pomysły?Będę wdzięczny za odpowiedzi!

FAB
    Participant

Próbuj grać w kolejkach. Jak będziesz dobry, to dobrzy gracze sami cię znajdą i wtedy dołączysz do "elity", która umawia się na ustawki. Poza tym poczytaj na oficjalnym forum o "PVP boot camp", gdyż tam też możesz złapać kontakt z graczami PVP. No i pozostają polskie kanały, gdzie też możesz natknąć się na kilka osób, które chętnie pośmigają.

Helenth
    Participant

Poszukaj na oficjalnym forum ogłoszeń i informacji o kanałach, na których ludzie umawiają się na PvP, na pewno takie są.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram