Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Co ciekawego w telewizji

Co ciekawego w telewizji

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 156 total)
  • Author
    Participant

Czyli jak my nie potrafimy, to mamy brać byle shit? Albo nie tyle nie potrafimy, co nie mamy po prostu środków. Ja tam ostatecznie do Nemesis nic nie mam, ma parę elementów które mi się podobają - w tym efekty, wcale nie są kiepskie. Ale daleko filmowi do cudu.

Bartas
    Participant

Z tymi wybitnymi to taka trochę ironia była 😉 a my to tylko komedie romantyczne kręcimy 🙁

Manul
    Participant

Albo komedie romantyczne, albo film z Adamczykiem, albo o zgrozo! Jedno z drugim... A wszystko takie same. I katują tym widza kilka razy do roku...

Bartas
    Participant

Manul trafiłaś w sedno 🙂 tyle filmów a każdy taki sam 🙂 jeszcze obowiązkowo musi być Tomasz Kot i Karolak 🙂 taki przepis na polski hit 😉

Lo'Rel
    Participant

Na polski shit raczej. Obejrzysz jeden film i znasz wszystkie... Żenada.

Dalek
    Participant

To Wy oglądajcie Nemesis, a ja poczekam, aż Essential Killing wejdzie do kin 🙂

Manul
    Participant

Lo'hit czy shit... Różnica tylko jednej literki. Cienka ta granica.

Silver Phoenix
    Participant

Ależ narzekacie... A jazda obejrzeć "Bazę ludzi umarłych" czy też "Ostatniego po Bogu" :PMoże i stare, ale IMO lepsze od produkcji USA. A "Katyń" to co, słaby był? 😛

Piotr
    Keymaster

Dziś z cyklu "Kino nocne" ;P TVP1 przypomina Gwiezdne Wojny IV: Nowa nadzieja. Pora w sam raz dla fanów idących rano do pracy/szkoły - 01:10. ;>

Eviva
    Participant

Dziś z cyklu "Kino nocne" ;P TVP1 przypomina Gwiezdne Wojny IV: Nowa nadzieja. Pora w sam raz dla fanów idących rano do pracy/szkoły - 01:10. ;>

Na szczęście jutro powtarzają o 20.20 - za tę bezmierną łaskę dzięki Wam, o Jaśnie Oświeceni...

Galactica
    Participant

Ach ta nasza TVP 😀 Ja i tak pewnie nie oglądne SW 🙂 Zapewne oglądne Gwiezdne wrota SG-1 tak jak teraz 😀

Piotr
    Keymaster

TVP chyba czyta nasze forum. 😉 Na jedynce właśnie leci 'Imperium kontratakuje'. Szok!

Galactica
    Participant

Za tydziń będzie Powrót Jedi 🙂

Jamjumetley
    Participant

Stare Wraki, to puszczają i to o normalnej godzinie. Ze Star Trek puszczają tylko Nemesis i to tylko późną nocą 🙁

GWYNBLEIDD
    Participant

Dla wszystkich miłośników seriali posiadających platformę Cyfrowy Polsat dobre wieści. Od dziś można oglądać na tej platformie kanał FOX a tym samym takie seriale jak: Dollhouse, Heroes, Life on Mars, Mad Man, Prison Break, Family Guy, The Simpsons itd. Dostępny jest dla posiadaczy pakietu Familijny w jakości SD na kanale 47. Program warto sprawdzać na stronie FOX Polska, w programie CP jeszcze kanału nie ma.

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 156 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram