Forum › Rozmowy (nie)kontrolowane › Polityka › Chory komunistyczny pomysł staje sie faktem..
2.Gdzie ty tu rasizm widzisz? Ja nie toleruje araba bo jest arabem tylko dlatego ze jest muzułmaninem a muzułmanów nie toleruje bo widze co sie dzieje w Anglii, Feancji itp
Myślałem, że tych złych muzułmanów z jednego wora już sobie wyjaśniliśmy na przykładzie tatarów. BTW jaka jest różnica między nietolerancją opartą na przynależności etnicznej, a nietolerancją dotyczącą danej religii?
Zadam pytanie, na które nie liczę, że odpowiesz, ale może zrozumiesz jak skomplikowany jest świat:
Kogo konkretnie nie tolerujesz? Sunnitów? Szyitów? Charydżyzytów? Alawitów? Alewitów? Sufich? Wahabitów?
3. Japonia ma doskonałe prawo dot. Islamu dlatego sa bezpieczni.
Znam ten łańcuszek, jak każdy łańcuszek jest to nieprawda. Podrzuciłbym obszerne wyjaśnienia, ale są w lewackim angielskim.
Mam nadzieję, że jakiś moderator/administrator zablokuje tego człowieka. Przecież to co on głosi to jest łamanie prawa.
Racja, na początku było zabawnie, ale zrobiło się przewidywalnie: ignorowanie oczywistych faktów i obrażanie innych użytkowników jako odpowiedź.
Artykuł 256 KK, przewiduje karę do dwóch lat więzienia (alternatywnie z ograniczeniem wolności lub grzywną) za „publiczne propagowanie faszystowskiego lub innego totalitarnego ustroju państwa” oraz za takież „nawoływanie do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość”.
Nie przesadzajcie. Internetowego trolla, pewnie 15-latka z pryszczami, straszyć paragrafami?
Kapitan, dawno nie widziałem osoby o tak obrzydliwych, rasistowskich poglądach. Wstydź się chłopaku i życzę ci, by Twoje poglądy nie zepsuły ci życia.
FAB a niech zniszczy, może wtedy klapki z oczu opadną.
Nie przesadzajcie. Internetowego trolla, pewnie 15-latka z pryszczami, straszyć paragrafami?
Zar a znasz takie powiedzenie "Czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość cuchnie"? Nie wiem czy czytałeś inne jego "mądrości" na forum, ale jeśli to jest trollowanie to jest geniuszem, a w genialny intelekt tego pana raczej nikt na forum nie uwierzy.
O, nie - Rozum i Godnośc trolla to jednak coś rozpoznawalnego.
Blisko. Zakładając, że w profil wpisał poprawne dane, to ma 14 lat.
1. W ucywiliowanych krajach istnieje cos takiego jak "wolnośc słowa" i nie mozna cenzurować czegoś bo nie podoba sie politykom2. Gdzie ty tu widzisz jakiekolwiek łamanie prawa Polskiego?Moze przesadziłęm z paleniem meczetów - Jednak nie ulega watypliwości ze należy ja powyburzyć, zakazac całkowicie budowy, oraz dać całkowity zaaz noszenia burek i sprzedaży koranu.Owszem - Nie każdy muzułmanin to psycholAle jak wiadomo nie da sie odróżnic takich do póki nie zaczana wychodzic na ulice i nawoływac do nienawisci.. A oni robia to jak jest ich zbyt wielu
2. Gdzie ty tu widzisz jakiekolwiek łamanie prawa Polskiego?
Wszystkie Twoje wypowiedzi łamiące prawo zgłosiłem do administratorów. Jeżeli nie przypominasz sobie swoich słów, to przeczytaj je jeszcze raz.
Przeczytałem - Dalej nie widze a troche prawa znam 🙂
Drodzy forumowicze, jak pewnie zauważyliście, Kapitan parę dni temu zamilkł. Już nie wróci. Nie jest to oczywiście wynik żadnej boskiej interwencji - choć zamieszane siły też stoją wysoko ;> - po prostu dostał bana. Powodów wyjaśniać nie trzeba, są oczywiste. Można już odetchnąć.
Troche szkoda, czytanie tych wypocin pseudo intelektualnych oraz prób zbulwersowania milionów czytało się lepiej niż kryminał 😛 chociaż w 98 procentach z niesmakiem. Skąd oni się biorą?
Troll internetowy mniejszy. Gatunek na wymarciu, ale czasami się pojawia na bardziej dostępnych terenach. Zasadniczo pod ochroną więc Piotrek uważaj - Zieloni mogą Cię zacząć ścigać 😀
Piotr to zieloni czyli jedyna słuszna trekowa frakcja, choć według STO bardzo obrażona :>Ja się zastanawiałem nad tymi wypocinami i według mnie to raczej wygladało na gościa, którzy pisze i śmieje sie jak ini sie męczą chcąc go nauczyć dobrych rzeczy. Bo zauważcie, najpierw woła, że demokracja jest dla głupich i trzeba ją obalić, a potem sam sie pod nią chowa z hasłem "wolności wypowiedzi".
Oczywiście że tak. Tak głupi to nawet okoliczni dresiarze nie są. Ale to nie znaczy, że nie można się z gostka ponabijać 🙂
Dresiarze może nie (nie znam), ale 15-latki zaangażowane politycznie - owszem. Zresztą mam wrażenie, że nie był pierwszą osobą na forum, która jednocześnie obnosiła się ze sceptycyzmem względem demokracji i podkreślała wagę wolności wypowiedzi. Tak czy owak nie nabijał się z nas, serio wierzył we wszystko co pisze.Nabijam się to czasami ja :]