Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Caprica utonęła w chromie i krwi

Caprica utonęła w chromie i krwi

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Author
    Keymaster

Powiem tak.. gdyby takie podejście było w latach 90-tych to byśmy nie zobaczyli Voyagera, DS9, czy nawet TNG

Otóż to. W ogóle nie rozumiem obecnego trendu "odpalania" coraz to nowych seriali i notorycznych kasacji.

Lo'Rel
    Participant

To się nazywa szukanie. W latach 90tych Trek przezywał swój największy boom, trudno się więc dziwić, że każdy kolejny serial przynosił sukces. XXI wiek to nieco inne trendy i Enterprise przepadł w formule treka z ubiegłej dekady. Moim zdaniem od 3 sezonu ewoluował w dobrym kierunku, jednak już wtedy zaczęto seriale kasować. Dziś produkuje się o jednym sezonie, jak przejdzie to kręcą dalej, jak nie, to proponują co innego. Takie czasy.

Breen
    Participant

To się nazywa szukanie. W latach 90tych Trek przezywał swój największy boom, trudno się więc dziwić, że każdy kolejny serial przynosił sukces. XXI wiek to nieco inne trendy i Enterprise przepadł w formule treka z ubiegłej dekady. Moim zdaniem od 3 sezonu ewoluował w dobrym kierunku, jednak już wtedy zaczęto seriale kasować. Dziś produkuje się o jednym sezonie, jak przejdzie to kręcą dalej, jak nie, to proponują co innego. Takie czasy.

Niestety masz rację. Dzisiejsze czasy wcale mi sie nie podobają, nie tylko jeśli chodzi o politykę wytwórni ale i politykę państwa. Dziś czytałem, że niedługo będzie można pójść do więzienia za ściąganie muzyki i filmów, także w PL. Jednocześnie producenci szprycują nas oszukaną żywnością i wszystko jest cacy, a w najgorszym wypadku kilka tys kary.. Swiat idzie w złym kierunku..tylko mamona..

Diabeu
    Participant

To ja jeszcze wspomnę o Journeyman- to był świetny serial i skasowali po zaledwie 7 odcinkach. Co za bandyci.Proponuję założyć nowy wątek nt kasacji seriali 😈

Kell Aset
    Participant

Trochę szkoda bo powoli zabieram się do oglądania Battlestar Galactica więc chciałbym potem sobie obejrzeć i Capricę mimo wszystko. Trzeba wiedzieć jak powstali cyloni ale cóż.

Infango
    Participant

Najgorsze, że już nawet nikt nie myśli o jakimś ratowaniu kasowanych seriali. Stacje kompletnie nie szanują widza, jednak bezsilność wygrywa.

No bo z pozycji widzenia stacji poco ładować kasę w serial który może zarobi kasę w 3 lub 2 roku można puścić jeden z reality show które czekają w kolejce, z tego co czekałem o miejsce The Event walczą 3 produkcje z gatunku reality. Smutne to ale mam taką rzeczywistość, powoli internet przejmuje tą rolę, jest masą dramatów audio w odcinkach dostępnych za darmo lub z niewielką opłatą i są naprawdę na dobrym poziomie.

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram