Forum Fantastyka Gry Gry Star Trek Bridge Commander

Bridge Commander

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • Author
    Participant

Mam pytanko czy jest ktos ze szczecina kto ma płytę z gra Bridge Commander ?? Mam grę ściągnieta przez kazę, ale ma ona feler. Można savovć, ale nie można załadować stanu gry.....

Nie mówcie abym ściagał grę z eMule. Od kilku dni próbuję i nie mam nawet 1KB.........

Reyden
    Participant

sprubuje zassać BC za pomocą bittorenta - link do BC masz tutaj :

Link skasowany przez moderatora

Od Moderatora: panie Reyden, takie rzeczy to prosze podawac przez pm...

Pawson
    Participant

Wiem, że może zadam głupie pytanie, ale co to jest bittorent ??

Gosiek
    Participant

...co to jest...

Punkt 1). Używam google -> http://www.google.pl

Punkt 2). Czytam forum. Tematów o torrencie jest kilka, zarówno w mesie, grach jak i dziale o star treku.

link 1

link 2

link 3

Punkt 3). Jak nic nie znajdę to zadaję pytania. No offence, ale trochę samodzielności. 😛

Pawson
    Participant

Hmm Bit Torrent odpada, mam za wolne łaczę. Zbyt długo czekam na połaczenie a co dopirro na ściągnięcie........

ja_wor
    Participant

poszukuję bridge commandera pełnej wersji może ktoś dał by mi namiary na to gdzie można ją znaleźć. z góry dziękuję

Mod: Kolejny post przeniesiony z innego tematu i kolejna uwaga: posty piszemy we WŁAŚCIWYCH topicach

Zbychu
    Participant

Może ktoś pomóc?

O kupnie Bridge Commandera mogę co najwyżej pomażyć, w Empiku nie słyszeli o ŻADNEJ!!! grze ST.

Mam Bridga z eMula ale nie moge nigdzie znaleźć cracka, żeby bez CD chodził...

Jest ich kilkadziesiąt ale część się nie ściąga a reszta zawirusowana...

Jak pech to pech...

Widział ktoś może gdzieś Bridga albo Starfleet Command III w jakimś Empiku itp?

Bo jak będę wiedział, że tak to powiem ludziom z okolicznego Empiku żeby się do roboty wzięli i sprowadzili ten egzemplarz dla mnie.

Zarathos
    Participant

he he he - ja chyba posiadam 🙂 ale piractwo jest zdaje sie zabronione na tym forum. dziwne ze mody jeszcze nie zrobili porzadku z twoim postem.

Zbychu
    Participant

he he he - ja chyba posiadam 🙂 ale piractwo jest zdaje sie zabronione na tym forum. dziwne ze mody jeszcze nie zrobili porzadku z twoim postem.

Nie wiedziałem, już kasuje i dzięki za zwrócenie mi uwagi.

Hivision
    Participant

Ja za to mam pytanko z innej beczki. Gram BC ale kiedy chcę załadować save'a gra wychodzi mi do Windowsa. Co zrobić?

Reyden
    Participant

Gra w wersji RIP czy normalny obraz ??Jak to drugie - to czysty BC z patchem czy doinstalowane jakieś jednostki , mody , soundpacki etc. ??Może jakiś dodatek powoduje konflikt w BC , jak masz BC z obrazu instalowane to pobaw się w selektywne istalowanie modów & Co. i zobacz co powoduje błędy .Ew. mozę to być sam obraz gry uszkodzony , bo wersja RIP ma m.in. nie działające savy .

Hivision
    Participant

Gra w wersji RIP czy normalny obraz ??

Ew. mozę to być sam obraz gry uszkodzony , bo wersja RIP ma m.in. nie działające savy .

A więc wszystko jasne. Ma RIPa. Ciężka sprawa bo nie mogę przy niej siedzoeć całymi dniami żeby za każdym razem przechodzić o jeden czy dwa poziomy dalej.

Zbychu
    Participant

Małe prośbę - prosiłbym o podanie mi jakiejś stronki z dodatkowymi statkami do Bridge Commandera. Bo nie mogę nic przez wyszukiwarkę znaleźć a chętnie bym podowodził jakimś innym Romulańskim statkiem niż Warbird. Z góry dziękuję, czy też jak to powiedział kiedyś mój kolega na angielskim - "Thank you from the mountain"

Reyden
    Participant

http://www.bcfiles.com - chyba najwięskza strona z modami , statkami , soundpackami itp do ST:BC .

Zbychu
    Participant

Wielkie dzięki. Ta strona to istny cud....Jeszcze jedno - dopiero zaczynam poszukiwania na bcfiles, byłoby mi o wiele szybciej, gdyby ci, którzy są już w tym dobrzy napisali mi jakie programy i statki WARTO ściągać. Bo widzę, że trzeba też mieć przeróżne programiki, żeby wszystko działało. Dzięki.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram