Forum Fantastyka Battlestar Galactica Battlestar Galactica: Blood and Chrome

Battlestar Galactica: Blood and Chrome

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Author
    Participant

Witam Was.Jako że premiera "nowego" BSG zbliża się wielkimi krokami, myślę że dyskusję na temat serialu czas zacząć... ;)Chciałbym się dowiedzieć ( i mam nadzieję że nie tylko ja) co myślicie o osadzeniu akcji podczas pierwszej wojny z cylonami, czego oczkujecie po serialu, czego się spodziewacie? Co chcielibyście w nim zobaczyć? Czy uważacie że w ogóle odniesie sukces podobny do BSG? Zapraszam do dyskusji.

Galactica
    Participant

Myślę, że umieszczenie akcji w czasie I wojny z cylonami jest dobrym rozwiązaniem. Będzie dużo walki co amerykańska publiczność w większości lubi. Spodziewam się zobaczyć Finałową Piątkę 🙂 A tak na marginesie kiedy premiera ❓

Flashbones
    Participant

Pilot ma być w październiku, reszta odcinków w 2012.

Galactica
    Participant

E, to jeszcze daleko 🙂 Tyle końców świata przed nami np wybory 😀

Flashbones
    Participant

Tak wiec nadal nic pewnego. Na filmwebie napisane jest gdzieś od sierpnia, że będzie to luty więc jak wstawili datę tak i jest dalej nic nie zmienili, a filmweb to nie jest wiarygodne źródło. Liczę na to , że jednak będzie to luty, ale nigdzie nie ma info kiedy będzie premiera, prawdopodobnie powstanie tylko 10 odc. serial internetowy, ale to tez nie jest pewne.

Cross
    Keymaster

Nic z tego nie będzie raczej.

Galactica
    Participant

Ja tam nie tracę optymizmu. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie gładko i w lutym ruszy nowy serial.

Flashbones
    Participant

Gdyby serial miał ruszyć w lutym to już mielibyśmy informacje, a tu prawie styczeń a wszystko ucichło, więc szanse na to że będzie to luty są bardzo małe tak jak i na to że powstanie coś więcej oprócz pilota.

Galactica
    Participant

To się przesunęło na 1 marca 2013.

Cross
    Keymaster

Ale z wieści w internecie wynika, że najprawdopodobniej będzie wyemitowany tylko pilot. I to chyba koniec kolejnego uniwersum...

Slawek
    Moderator
    Cross
    Keymaster

Zablokowane.

Anonymous
    Guest
    Galactica
    Participant

Po pierwszych dwóch epizodach z pofragmentaryzowanego pilota mogę powiedzieć niewiele, ale nie nic 😉 Podobaly mi się i czekam na kolejne. Jednak mam dziwne wrażenie, że spośród tych co obejrzeli pierwszy fragment znajdą się malkontenci oceniający calość jako "do kitu".EDIT:Dzięki za poprawkę.

Slawek
    Moderator

Jednak mam dziwne wrażenie, że spośród tych co obejrzeli pierwszy fragment znajdą się maruderzy oceniający calość jako "do kitu".

Maruderzy...?

A B&C naturalnie będzie zdatny do oceny po emisji całości. Póki co zaś można seans porównać do oglądania filmu na Polsacie. Tj. dopiero druga przerwa na "reklamy". ;>

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram