Forum Fantastyka Gry Gry Star Trek Armada, EF, BC, SFC - Files

Armada, EF, BC, SFC - Files

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Participant

Wie ktoś może czy coś nie tak z tymi serwisami bo jakoś nie mogę się połączyć z nimi od kliku dni.

Jean Luck Picard
    Participant

Chyba jednak mają jakieś kłopoty.Też od kilku dni mam problem z dostaniem na te witryny:( =/2=

Reyden
    Participant

u mnie to samo i to conajmniej od 10 dni ;

btw. czy uwas tak samo się dzieje z serverami downloadu ??

server dla małych plików - zasaanie ;

servery norlmalne - czasami potrafią mnie zablokowac na kilka dni ( moze to z powodu flashgeta ) ; tyle że nie ma info o banie

server europejski - dostanie się na niego graniczy z cudem , jest wciaz pełny , ale się temu nie dziwę skoro maj tylko 200 miejsc i obsługuje sporą liczbe stronek

Krusty
    Participant

U mnie FileFront chodzi całkiem nieźle ale tylko gdy używam Opery i jej menedżera zresztą do takich serwisów nie ma lepszego rozwiązania. ...Jeśli kogoś to intersesuje to uzkazał się fajny mod do EF rozgrywający się na pokładzie NX-01, oznacza to że w końcu można zlikwidować lub obronić załogę Entka. A tak na marginesie to polecam odwiedzenie tych serwisów z powodu nowych plików jakie ostatnio ukazały. Dobra żartowałem w tym modzie bronimy Entka ;).

O`mus
    Participant

U mnie wszystko chodzi, a co do ściągania to podpisuje się pod Krusty`m:OPERA RULEZZZZZZ!!!!!!

Krusty
    Participant

To fakt i nic tego nie zmieni dlatego żal mi osób które są zdane na inne przeglądarki.

Lapharite
    Participant

Wlasnie znajomy, wlasciciel serwera Filefront napisal mi ze przechodza konserwacje wszystkie te serwisy 😉 Problem ucichnie za jakies 2 tygodnie 🙂 Powodzenia 🙂

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram