Forum Fantastyka Inne sci-fi i pozostałe gatunki andromeda w AXN :)

andromeda w AXN :)

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Author
    Participant

Mattik, Piotr: Andromeda rozkręca się w okolicach 'nastych' odcinków pierwszej serii, kiedy postacie są już w miarę porządnie narysowane. Nie wiem jak jest z dalszymi seriami, ale może być niestety coraz gorzej (zwiększenie ilości roznegliżowanych panienek na statku jakoś nie wróży pójścia w dobrym kierunku :/).

Sai
    Participant

Nie wiem jak jest z dalszymi seriami, ale może być niestety coraz gorzej (zwiększenie ilości roznegliżowanych panienek na statku jakoś nie wróży pójścia w dobrym kierunku :/).

[post="25641"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Jakie panienki ? Na statku jest tylko Andromeda, Trance i Beka, raczej się nie rozbierają. Widziałem całe 4 sezony, z tego co wiem piąty jest albo będzie emitowany na Sci – Fi Channel, prace nad nim już zakończono. Na pewno w niedługim czasie piąty sezon będzie na AXN. Co do panienek może chodzi o kobiety występujące w pojedynczych epizodach jako ofiary do odratowania lub odwrotnie ? Rzeczywiście tych trochę się nazbierało. Mogę powiedzieć, że w piątym sezonie do załogi Andromedy dojdzie jeszcze jedna kobieta, czyli będą już cztery na stałe. Zresztą Andromeda to serial czysto rozrywkowy, nic szczególnego, więc czego od niego wymagać ? Czasami miło popatrzeć na piękne kobiety w finezyjnych strojach. 😉

Ryan
    Participant

Sai: w mundury to one nie są odziane. 😉 Rozumiem, że Commonwealth już nie ma, ale to nie zmienia faktu, że cukierkowych kobiet jest dużo. Początkowo Becka, Trance i Rommie. Ostatnio doszła android stworzona przez Harpera. I wszystki one znacznie odstają od... hmm.. średniej w populacji. Poza tym Trance bardzo ubrana nie jest. ;)A tak krótko: żałuję, że nie ma już Tyra Anasazi. 🙁

Sai
    Participant

Ryan: Masz rację. Jednak czasami jest mi „strasznie miło” popatrzeć na Rommie, to jest taki balsam dla moich oczu 🙄 . Inne niewiasty też są niczego sobie. Cieszę się, że odstają od średniej populacji 😉 . Zgadzam się również, że brakuje Tyra, wprowadzał do serialu (na pokład statku) ciekawą mieszaninę buntu i niepewności. Poza tym dla mnie, jest on sztandarowym przedstawicielem Niczean, zachowywał się jak trzeba i wyglądał. Jego następca jak na Niczeanina jest zbyt…hmm…jest lekko bezbarwny. 😎

Wiktoria
    Participant

Andromeda - od 1 odcinka [dzisiaj był] leci w soboty na Tele5 o 23.55

O`mus
    Participant

Nie tylko w soboty, gdyż jutro (dla czepialskich to pojutrze :P) o godzinie 0:10 można oglądnąć odcinek drógi 😀

Pozatym dzisiaj bedzie o godzinie 18:50 powtórka pierwszego odcinka.

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram