Forum Fantastyka Inne sci-fi i pozostałe gatunki Aktualnie oglądam...

Aktualnie oglądam...

Viewing 15 posts - 451 through 465 (of 483 total)
  • Author
    Keymaster

Ja bardzo lubię Quantum Leap. Cały serial jest na podobnym poziomie.

fluor
    Keymaster

VOY 2 sezon i Doktor Who 4 sezon :)Voyager w ramach powrotu po latach a Doktor po raz pierwszy (odcinek z płaczącymi aniołami FTW).

Pitmistrz
    Participant

TOS season 1 z okazji tego że jest wersja remasterowana czy jak to się tam mówi.

Dalek
    Participant

Co do do Doctora to szykuj się na więcej wtf moments. Taki (zamierzony) urok tego serialu. Zazwyczaj jest zabawnie.

K'tinga
    Participant

Aktualnie próbuje przebrnąć przez Andromedę. A dla przyjemności Dragon Ball 🙂 W najbliższym czasie wracam też BSG

fluor
    Keymaster

Elementary, właśnie skończyłem pierwszy sezon. Pierwsze 2-3 odcinki wydawały się średnie, ale serial ma fajny klimat i nawet Lucy Liu, która wydawała się źle dobrana do roli fajnie pasuje.

Piotr
    Keymaster

A u mnie Hell on Wheels. Nadrabiam drugi sezon. Pierwszy okazał się bardzo fajny, drugi mu dorównuje. Dobry western.

Reyden
    Participant

U mnie na tapecie aktualnie Kości sezon 3 i 9 sezon CSI NY .Do tego przypominam sobie klasyczną BSG .

zdarom
    Participant

Z bieżących seriali aktualnie oglądam Haven, Kości, Pamiętniki wampirów, Jak poznałem waszą matkę, Arrow, Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D., Supernatural, The walkind ded.Dodatkowo czekam na nowe odcinki Doctor Who, being human US, Gra o tron, Teen wolf, Czysta krew, Falling skies, Demony Da Vinci.Poza tym gdy nie ma nowych odcinów z seriali które wymieniłem oglądam Dextera.Chyba nie pominąłem niczego. Teraz są długie wieczory więc zaraz po pracy będę zasiadał przed kompa i oglądał po kilka odcinków dziennie, do czasu aż przyślą mi Assassin's Creed IV: Black Flag.

Diabeu
    Participant

Ja ostatnio zacząłem Earth: Final Conflict i narazie nawet dość daje radę.

LIBERTO
    Participant

oj niezłego klasyka odgrzewasz 😉 ale serial całkiem dobry, początek trochę przynudza, później się fajnie rozkręca ale końcówka znowu daje po tyłach wg mnie. jakieś takie to naciągane później się robi

Cross
    Keymaster

Jak oglądam te wszystkie nowe seriale (Tomorrow People, etc) zastanawiam się jakie gówno zrobiono z SF. Tępe fabuły, durni bohaterowie, proste jak drut dialogi i humor. Naprawdę wolę ostatnio oglądać brytyjskie serie obyczajowe lub kryminalne, bo przynajmniej nie obrażają mojej inteligencji. Smutne.

zdarom
    Participant

Bo jakby to powiedziedzieć... to jest robione głównie przez amerykanów a jak wiadomo tam szczególnego poziomu nie musi być aby się sprzedało. Wystarczy że mają czym zabić wolny czas.

K'tinga
    Participant

A czy ktoś z Was ogląda moze Defiance? Jakieś pierwsze wrażenia? Bo u mnie chwilowo na liście oczekującej i nie wiem jaki priorytet temu nadać 😉

Cross
    Keymaster

Zapowiadało się nieźle, a skończyło jak zawsze - na amerykańskim patencie. Bad guy (ale tak naprawdę poczciwina) zostaje szeryfem, w tle problemy nastolatków, etc. Choć jest parę ciekawych momentów.

Viewing 15 posts - 451 through 465 (of 483 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram