Forum Fantastyka Inne sci-fi i pozostałe gatunki Aktualnie oglądam...

Aktualnie oglądam...

Viewing 15 posts - 226 through 240 (of 483 total)
  • Author
    Participant

Tylko wiesz, zamiast oglądać takie g*wno jak Andromeda, wole cenny czas przeznaczyć na coś, co da się oglądać bez uczucia obrzydzenia.

Pitmistrz
    Participant

No wiesz są gorsze rzeczy niż Andzia, na przykład Moda na Sukces którą moja Mama X lat już ogląda.Po za tym Andzia ma jeden wielki + jest to dzieło papcia Roddenberrego.

Cross
    Keymaster

Niestety, ten plus przysłaniają minusy. Andromeda jest tragiczna i żadne sztuczki że "to przecież od Roddenberry'ego" jej nie pomogą.

Pitmistrz
    Participant

To że Andzia jest od Roddenberry'ego to nie żadna sztuczka tylko fakt.Po za tym z tego co pamiętam nie które odcinki były całkiem śmieszne, i to nie w złym tego słowa znaczeniu.

Cross
    Keymaster

To że Andzia jest od Roddenberry'ego to nie żadna sztuczka tylko fakt.

Chyba się nie zrozumieliśmy, przeczytaj jeszcze raz co napisałem o plusie i minusach.

Pitmistrz
    Participant

Przeczytałem jeszcze raz w sumie nawet kilka razy.

[...]Andromeda jest tragiczna i żadne sztuczki że "to przecież od Roddenberry'ego" jej nie pomogą.

Jak na moje oko według tego co napisałeś wychodzi że to że Andzia jest od papcia Gene jest sztuczką.

No chyba że ja to źle odczytuje lub ty źle przeniosłeś myśli na ekran.:>

Cross
    Keymaster

Ok, postaram się jak najprościej: Jeśli twierdzisz, że największym plusem Andromedy jest fakt, iż jest dziełem Roddenberry'ego, a ja odpowiadam, że jednak ten plus przesłaniają minusy (których jest sporo) to chyba oczywistym jest, że nie zaprzeczam jego udziałowi w tworzeniu tego serialu?

Pitmistrz
    Participant

O to mi chodziło. Jestem rad że doszliśmy do porozumienia. 😀

Eviva
    Participant

O ile wiem, to Andromeda jedynie bazuje na pomyśle Roddenberry'ego, natomiast sam mistrz nie przyłożył palca do powstania serialu. A pomysł można wziąć i spaprać, jak kto chce. Tak że nie jest winą GR to, iż Andromeda to tragedia narodowa i nawet sympatia dla Kevina Sorbo nie zmusiła mnie do wyjechania poza, bodajże, czwarty odcinek. Wyrywkowo obejrzałam jeszcze dwa, ale tylko potwierdziły moje obawy .

Troi
    Participant

Aktualnie oglądam Babylon 5, koniec 4 sezonu, jestem pod totalnym wrażeniem serialu! oraz jestem gdzieś w połowie pierwszego sezonu Voyagera

Diabeu
    Participant

No wiesz są gorsze rzeczy niż Andzia, na przykład Moda na Sukces którą moja Mama X lat już ogląda.

Po za tym Andzia ma jeden wielki + jest to dzieło papcia Roddenberrego.

No super argument 😆 Oba super.

Jak bym chciał się kierować zasadą, że przecież 'są gorsze rzeczy np. Moda na Sukces' to jeszcze by mi z miliard innych gównianych seriali zostało do obejrzenia. LOL.

Pitmistrz
    Participant

To że zawsze jest coś gorszego to wielki + pomyśl co by było gdyby nie było. :>

Diabeu
    Participant

Ty tak na poważnie?

Pitmistrz
    Participant

To zależy właśnie flaszkę skończyliśmy.

Ale wyznaje zasadę że zawsze może być gorzej.

TanSid
    Participant

Co do Andromedy zgadzam sie, to naprawde kiepski serial, choc musze sie przyznac, ze obejrzalem kilka sez. nie pamietam ile i wole tego nie pamietac...Jedyne co bylo fajne, o ile dobrze pamietam i nie pomylilem z innym serialem, to seksowny komputer hologram. Sama postac kapitana Kevina Sorbo to dla mnie katastrofa.

Viewing 15 posts - 226 through 240 (of 483 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram