Accolades: s8 + Winter Event 2013 + s9

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 76 total)
  • Author
    Participant

Uzupełnienie: dodałem info o Inspired, które pozwala znaleźć miejsce do przelotu w strefie Alied.

FAB
    Participant

Śmiecho, T2 daje 10 pkt i mam prośbę o poprawę opisu "wants to hunt" 🙂

Smiecho
    Participant

T2 - uzupełnione. Co chcesz poprawić w opisie "Wants to hunt"?

FAB
    Participant

[*]Wants to Hunt (10)- Pokonać ponad 60 Voth w 5min (np. uzyskać najlepszy wynik w misji daily w Battlezone "Defeat Voth in the Battlezone")

Dokładny opis: Wants to Hunt - Get the maximum reward from the mission "Defeat Voth in the Battlezone" (kill at least 60 Voth). Aby to zaliczyć trzeba wziąć tę misję i licznik (czasu i ubitych wrogów) zaczyna bić od pierwszego ubitego Voth. Po upływie 5 min wszystko jest podsumowywane. Jeżeli uda nam się zdobyć "złotą odznakę", czyli pokonaliśmy co najmniej 60 Voth, to dostajemy acco.

Podsumowując, chodzi mi o usunięcie "np.", bo nie ma innego sposobu zdobycia acco 😛

Smiecho
    Participant

Hm... Ok, usunę. Aczkolwiek chciałbym zauważyć, że acco zdobyłem już po zakończeniu misji. To znaczy licznik już dawno pokazał 00:00 i powinienem iść oddać misję, tylko że dalej tłukłem Voth. Wtedy udało się zdobyć acco.

FAB
    Participant

No to może kolejny bug...

Slawek
    Moderator

Bug z timerem. Czasem ten w ogóle nie zaczyna odliczania nawet po ubiciu tuzina różnych typów Voth. Potem nagle się uruchamia w najmniej odpowiednim momencie. I tak, można dostać acco nawet po upływie tych rzekomych 5 minut, ale samą misję trzeba wziąć.

FAB
    Participant

Inne (kategoria na razie nieznana)

• Dyson Sphere Command Agent (75) - zebrać cały set Mark XII Dyson Joint Command Ground Gear (było na Tribblu, na razie nie potwierdzone)

Potwierdzam istnienie tego acco. Kategoria: "STF - S.O.T.O. (Omega Force)". Części setu są na T1, T3 i T5.

EDIT:

Dyson repka T3: 10 pkt

EDIT 2:

Dyson repka T4 pewnie 10 pkt

T5 na pewno 50 pkt (tak, niektórzy już dzisiaj skończyli 🙂 )

cały set na pewno 75 pkt

FAB
    Participant

Za pasem Q winterland, więc pewnie nowe acco się pojawią 🙂

Smiecho
    Participant

No i wykrakałeś... ;)Abominable Bahavior (10) - zabicie Yeti w misji Winter Invasion.

FAB
    Participant

Ciekawe czy wróciły zeszłoroczne acco. Jakby ktoś trafił to niech da znać.EDIT:General accolades:Nibbler - zebrać 10 cukierków podczas Winter InvasionPrzepis na chleb czy jakoś tak, podczas eventu dostać przepis, potem uzbierać składniki...

Smiecho
    Participant

Uaktualniłem info o 4 accolade: Abominable Bahavior, Nibbler, Gingerhelper i Holiday Chef.A swoją drogą to ostatnie to masakra. Współzawodniczenie z innymi graczami na Winter Invasion w poszukiwaniu paczki mi się nie podoba. Gdyby jeszcze każdy z graczy miał własną paczkę, ale tam jest jedna paczka na 5 osób... :/

Melnikor
    Participant

Z oficjalnego Forum wynika że może to być bug, na razie pozostaje chyba tylko opcja chodzenia pre-madem i ustalania kto w danym przejściu zgarnia paczkę.

FAB
    Participant

Accolade complete: Sweet-toothed - podobno 50 cukierków.

Jamjumetley
    Participant

Z oficjalnego Forum wynika że może to być bug, na razie pozostaje chyba tylko opcja chodzenia pre-madem i ustalania kto w danym przejściu zgarnia paczkę.

BranFlakes właśnie potwierdził w screencaście, że to bug.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 76 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram