Forum Fandom Kluby i grupy IKC Kronos A może tak telekonferencja?

A może tak telekonferencja?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Participant

Tak to jest jak się foruma nie czyta 😉 .Jak bym wiedział wcześniej, to zaproponowałbym spotkanie 4-go i wirtualne połączenie ze mną...

Troi
    Participant

Senok nic straconego. Następnym razem termin spotkania będziemy ogłaszać o wiele wcześniej, żeby więcej osób mogło się zdecydować na przyjście. Także zaglądaj na forum, a my i tak Cię wcześniej powiadomimy jak będziemy planować spotkanie.

Senok
    Participant

a czy jest jakaś opcja, aby zorganizować wideo-połączenie przez internet? tylko proszę najlepiej NIE przez Skype'a! 🙂

Troi
    Participant

Zawsze da się coś zorganizować. Co zatem proponujesz, jakie rozwiązanie? Jeśli nie Sype to co?

Senok
    Participant

Na pewno coś wymyślimy. Teraz nie mam na to czasu, ale pomyślę wieczorem.A Skype'a nie chcę, bo za każdym razem, gdy go zainstaluję, to wysypuje mi się winda 😛 .

Diabeu
    Participant

To spraw sobie komputer z 21 wieku, to nie będzie wysypywać.

fluor
    Keymaster

Spokojnie, jest dużo innego softu do telekonferencji, np. Google hangout (żeby daleko nie szukać).

Alucard87
    Participant

Mielibyście coś przeciw, gdybym podsunął ten pomysł na USS Phoenix? Od eonów marzę o jakimś szerszym spotkaniu fanów treka, a takie google hangout, to cudowne rozwiązanie do tego 🙂 Nawet moglibyśmy tam jakąś wspólną grupę założyć i spotykać się regularniej 🙂

Troi
    Participant

Można wykorzystać, nie mamy nic przeciwko. Róbmy wszystko by ułatwić sobie kontakt 🙂

Senok
    Participant

Alucard87: ja też nie mam nic przeciwko...Inna sprawa... moda prosimy o zamknięcie wątku, bo już nieaktualny (...przynajmniej na razie...), a dlaczego to już w innym wątku za raz będzie...

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram