Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa A może by tak sklepik z trekowymi gadżetami?

A może by tak sklepik z trekowymi gadżetami?

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 143 total)
  • Author
    Participant

200$? Co ty myslisz ,że ja mam na nazwisko Kulczyk albo Gates? Kubki i kosulki na twoim miejscu bym sobie podarował bo to przecież można kupic na sklepiku TSS.A ile by kosztował Sovereign z napisem NSS 1701 E?

I. Thorne
    Participant

A mówiłeś:

Oj, sporo bym dał za model stacji DS9.

🙂 🙂 🙂

Nie oczekuj w takim sklepiku tanich rzezcy bo jeśli chcesz mieć licencjonowane produkty trzeba płacić i to niemało.

Pamiętam, że kiedyś na SAT 1 reklamowano okręciki z ST wielkości kilku centymetrów. Ciekawe czy takie rzezcy są osiąglane?

J.L.Picard
    Participant

Moje "sporo" przy modelach konczy się na jakiś 150 zł.

Gosiek
    Participant

150 zł za model to raczej nie jest wygórowana cena (nie tylko przy modelach trekowych) i za wiele się za taką kwotę niestety nie dostanie. Polecam przejrzeć najpierw ceny modeli w zachodnich sklepach i np. na ebayu zanim zacznie się narzekać na to, że coś za dużo kosztuje.

Zarathos
    Participant

Essato jak mawiala Lameway. Nie chcesz nawet wiedziec, ile sie placi za dobre zywiczne modele samolotow. 150 PLN to dolne rejony srednich cen za dobre modele plastikowe i dolna granica za modele zywiczne w ogole.

200$ za model DS9 (czyli jakies... 600 PLN?) to wcale przystepna cena, zakladajac w miare przyzwoita rozdzialke i jakosc wykonania. Jak to ERTL to jakosc pewnie da sie przezyc 🙂

Problem na tym, ze wiekszosc modeli Treka robi wlasnie ERTL, a ze mialem juz takiego Connstitutiona, to wiem tobrze, ze jakosc WIELE pozostawia do zyczenia (jak w 99% modeli tej firmy).

Chcesz taniego DS9 to poszukaj na angielskim e-bayu - mozna dostac ERTLowski DS9 w skali 1/2500 z oswietleniem swiatlowodowym za jakies 25-50 funtow.

The D
    Participant

Kubki i kosulki na twoim miejscu bym sobie podarował bo to przecież można kupic na sklepiku TSS.

Z tego co wiem, koszulki, czy kubki w e-butikach są robione pojedynczo dopiero gdy już ktoś zamówi. Gdyby zamówić do sklepu większą ilość pewnie udałoby się zminiejszyć koszty. Poza tym zamawiając do książki czy modelu gadget w postaci kubka można oszczędzić na wysyłce.

Sheridan
    Participant

Chciałem wszystkich Was powiadomić, że pod adresem trekker.com.pl pod którym powstanie niedługo trekowy sklep, umieściłem formularz, dzięki któremu możecie się zapisywać na moją listę e-mailową.Lista ta będzie wykorzystywana przeze mnie do wysyłania powiadomień o postępach w pracach nad sklepem a po jego oficjalnym starcie osoby na liście będą otrzymywać informacje o nowych towarach oraz promocjach.W każdym momencie można się z takiej listy wypisać - wystarczy wysłać e-mail do mnie na adres sklep@trekker.com.pl i napisać w treści, że się chce być usunięty.

J.L.Picard
    Participant

A mnie juz dodałeś czy nie ,bo coś się pytałeś czy możesz mnie dodac?

Sheridan
    Participant

A mnie juz dodałeś czy nie ,bo coś się pytałeś czy możesz mnie dodac?

Na razie nikogo nie dodawałem do listy, tak że chętni proszę się dopisywać 🙂

Pitmistrz
    Participant

Ja bym chętnie kupił batleH lub mekleH w skali 1:1 oczywiście. D'K tahg też bym nie pogardził jak by sie znalazł.

Sheridan
    Participant

Ja bym chętnie kupił batleH lub mekleH w skali 1:1 oczywiście. D'K tahg też bym nie pogardził jak by sie znalazł.

Niestety ostatnio mału czasu miałem i nie zdążyłem znaleźć konkretnych cen ani gdzie można by coś takiego kupić, ale postaram się dowiedzieć w ciągu najbliższych dwóch dni 🙂 Cierpliwości 🙂

O`mus
    Participant

http://www.ebay.com :D:P:D Ja przynajmniej znalazłem batleH, czego innego nie szukałem, ale siła tam wszystkiego -> tylko niestety spory minus cenowo-wysyłkowy :/

Pitmistrz
    Participant

Na ebayu jest około 40 batlehuw i 1 mekleh ceny też nie są zbyt wygórowane niestety przerażają mnie koszta wysyłki około 4 kilogramowej paczki.

Więc mi tutaj o ebayu nie wspominaj gdyby to był polski ebay lub allegro to jeszcze ale z ze stanów nie mam zamiaru tego sprowadzać.

Sheridan
    Participant

Na ebayu jest około 40 batlehuw i 1 mekleh ceny też nie są zbyt wygórowane niestety przerażają mnie koszta wysyłki około 4 kilogramowej paczki.

Więc mi tutaj o ebayu nie wspominaj gdyby to był polski ebay lub allegro to jeszcze ale z ze stanów nie mam zamiaru tego sprowadzać.

A ile dokładnie by Cię kosztowała przesyłka z USA ? Może by się dało coś taniej skombinować (jak bym tak zebrał jakieś zamówienie grupowe to na pewno by wyszło taniej) - tylko pytanie czy akurat wszystko co by było w takim zamówieniu udałoby się kupić w jednym sklepie.....

W każdym bądź razie podaj mi gdzie i za ile byś mógł to kupić, a ja zobaczę, czy mógłbym zaproponować lepszą cenę.

Pitmistrz
    Participant

Gdzie i za ile?Na ebayu najdroższy razem z przesyłką 190zł w zaokrągleniu.Przesyłka wychodzi prawie tyle co sam batleH.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 143 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram