Jeśli to dziecko jest najseksowniejsze to wiadomo czemu ludzkość przegrała w BSG
Nigdzie nie napisalam, ze Apollo jest najseksowniejszy.
BSG ma ten plus, ze nie oglada sie go dla ''ciach'' tylko dla postaci. Chyba, ze sie myle 😉 Coz, bylam tak zaabsorbowana fabula, ze nie zwrocilam uwagi na niewatpliwe atrybuty mlodego kapitana Adamy 😉
Co do nadchodzącego serialu to zaangażowanie tylu osób od BSG napawa mnie obawami. Już oczami wyobraźni widzę olbrzymią kule magicznego ognia zmierzającą na miasto, którego mieszkańcy miast się ratować prowadzą teologiczno-akademickie dysputy o ważności demokracji i amerykańskiego stylu życia...
Nie przesadzaj, nie jedza hamburgerow!
Jak mozesz pisac o teologiczno-akademickiej dyspucie kiedy tam jest cały czas akcja, walka o przetrwanie i... polityka! Ja rozumiem, ze to ostatnie moze byc nuzace, ale nie przypomina to 'wiadomosci', to duzy plus. To normalne, ze tak wygladalby swiat po katastrofie. Przynajmniej w moim wyobrazeniu tworcy trafili w sedno. Jak widac nie tylko w moim. Serial cieszyl sie ogromna popularnoscia, jego tworcy sa rozchwytywani. Wydaje mi sie, ze pare milionow widzow nie moze sie mylic. Oczywiscie zawsze znajda sie niezadowoleni ze wszystkiego, ale... 😉