Forum Trek.pl Newsy Fantastyka 17th Precinct - Lee Adama powraca w nowej produkcji!

17th Precinct - Lee Adama powraca w nowej produkcji!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Participant

Jamie Bamber, znany szerszej publiczności jako najprzystojniejszy bohater wojenny w dziejach ludzkości, powraca w nowym serialu stacji NBC. Powrót tym bardziej ekscytujący, gdyż stacja zaprosiła do udziału również scenarzystę i producenta odpowiedzialnego za sukces Battlestar Galactica - Ronalda D. Moore’a. Za kamerą usiądzie Michael Rymer, reżyser BSG.

[more]

Dołączona grafika

Nowy serial stacji NBC - 17th Precinct - już na wejściu ma zapewnioną liczną widownię spośród fanów kapitana Adamy, ale tutaj podobieństwo tych produkcji się prawdopodobnie kończy. W 17th Precinct główny bohater Coalan (Bamber) będzie gliniarzem w wydziale kradzieży w mieście, w którym rządzi przede wszystkim magia i siły nadprzyrodzone. Policyjny dramat z domieszką science-fiction, którego nadawanie NBC zapowiedziała na jesień.

Zapowiada się ekscytująco.

Źródło: Airlock Alpha[/more]

Diabeu
    Participant

Kurczę, moje podejście do magii i sił nadprzyrodzonych jest dość sceptyczne ostatnimi czasy, ale chyba mimo to dam szansę temu serialowi. Znając życie, to pewnie w drugo- albo trzecioplanowej roli ktoś jeszcze z nBSG się pojawi ;D

kotek
    Participant

Diabeu dajmy temu serialowi szanse! Ja nie wierze, ze tworcy BSG pozwola sobie na wypuszczenie "gniota" 😉 Troche szkoda, ze nie zrobia cos w stylu BSG, to juz marka sama w sobie i pewne grono odbiorcow. Miejmy nadzieje, ze przynajmniej sie nie rozczarujemy i doczekamy sie przyzwoitego serialu.

Piotr
    Keymaster

Przecież powstaje BSG Blood And Chrome. 😉

Coen
    Participant

Jeśli to dziecko jest najseksowniejsze to wiadomo czemu ludzkość przegrała w BSG - to co było sukcesem w Terminatorze, ogromna ludzka zdolność reprodukcyjna, tu po prostu, tego zabrakło...Co do nadchodzącego serialu to zaangażowanie tylu osób od BSG napawa mnie obawami. Już oczami wyobraźni widzę olbrzymią kule magicznego ognia zmierzającą na miasto, którego mieszkańcy miast się ratować prowadzą teologiczno-akademickie dysputy o ważności demokracji i amerykańskiego stylu życia...Może jednak nie będzie tak tragicznie i serial przynajmniej będzie miał choć poziom Akt Dresdena. Będzie zły, ale nadający się choć do oglądania.

kotek
    Participant

Jeśli to dziecko jest najseksowniejsze to wiadomo czemu ludzkość przegrała w BSG

Nigdzie nie napisalam, ze Apollo jest najseksowniejszy.

BSG ma ten plus, ze nie oglada sie go dla ''ciach'' tylko dla postaci. Chyba, ze sie myle 😉 Coz, bylam tak zaabsorbowana fabula, ze nie zwrocilam uwagi na niewatpliwe atrybuty mlodego kapitana Adamy 😉

Co do nadchodzącego serialu to zaangażowanie tylu osób od BSG napawa mnie obawami. Już oczami wyobraźni widzę olbrzymią kule magicznego ognia zmierzającą na miasto, którego mieszkańcy miast się ratować prowadzą teologiczno-akademickie dysputy o ważności demokracji i amerykańskiego stylu życia...

Nie przesadzaj, nie jedza hamburgerow!

Jak mozesz pisac o teologiczno-akademickiej dyspucie kiedy tam jest cały czas akcja, walka o przetrwanie i... polityka! Ja rozumiem, ze to ostatnie moze byc nuzace, ale nie przypomina to 'wiadomosci', to duzy plus. To normalne, ze tak wygladalby swiat po katastrofie. Przynajmniej w moim wyobrazeniu tworcy trafili w sedno. Jak widac nie tylko w moim. Serial cieszyl sie ogromna popularnoscia, jego tworcy sa rozchwytywani. Wydaje mi sie, ze pare milionow widzow nie moze sie mylic. Oczywiscie zawsze znajda sie niezadowoleni ze wszystkiego, ale... 😉

Barusz
    Participant

37-letnie w tej chwili dziecko ;]kotek ma rację, zresztą w DS9 było ze 20 razy więcej dysput. I był to znacznie lepszy serial.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram