Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG zmiany w nowej bitwie Re: zmiany w nowej bitwie

Kronos
Participant

Tak opisy statków Krusty zawierają tylko w większości przypadków główne dane potrzebne MG do naliczania uszkodzeń. Ale jak mi daci dodatkowe specyfikacje to dorzuce je do opisu. Zebrałem wszystko co było na forum i tak to wyglada.Qbah, dezruptory poprawiłem a co sę tyczy wymijania torped to jak jakiś okręt ma inną manewrowiość niż przedziały to będzie MG brał średnią mniej więcej. Więc powinno być ok............Co do promów to niewszędzie je podałem bo nie wiem jakie chcecie mieć, klingońskie znałem dlatego są. Reydenowi narzuciłem żeby nie było niedomówień. A reszta ufam iż rozsądnie sobie je dobierze.Krusty ty latasz Sovereingem więc masz na pewno nowe promy klasy 11Teraz co do pola integrującego to może rzeczywiście można by je było podnieść do 30% to już od was zależy. Remoncik 2% na turę przy chwilowym spokoju też jest możliwy.Tak więc panowie jeśli w poniedziałek mamy ruszać to prosiłbym o spokojne przejrzenie wszystkiego, wybranie promów itp.A i ostatnia sprawa jaki tytuł nadamy nowej bitwie ???????????Słucham propozycji 😈

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram