w przedizlae 11500 - 14000...chyba Tak samo w wymijaniu trikobltówek.
Ale tam nie ma takiego przedzialu 😕 Jeden jest do 11000 (ten 50%), a drugi zaczyna sie od 12000 (ten 60%). A co jest pomiedzy ❓ 55% ❓ 😛
Co do tych 30% to chyba za duzo, bo takt obyły by one praktycznie niezniszczalne.
No ale to jest 30% pola integrujacego, czyli de facto ok. 50000 w silnym (do maksimum 150000 - po trzech turach by pole integracyjne wracaloby do normy), a w normalnym - 33333 (i tez po trzech turach "naladuje" sie na maxa pole). O to mi chodzi. Nie o regeneracje kadluba 🙂 Bo takowej nie bedzie (oprocz jednorazowego 10%).
Aha i jeszcze jedno. W Czasie poprzedniej bitwy były okresy wzglednego spokoju bez walki, moze dopuscic wtedy regeneracje panceza na jakims marginalnym poziomie 1-3%?
Mi sie pomysl podoba... 2%/ture, jezeli nie bedzie walki... Tylko jak ma nie byc walki, skoro tu nie ma pola asteroidow... no ale sa planety, korony slonc, gazowe giganty, pierscienie wokol tych gigantow... Eeee... czyli jednak moze byc spokoj 😛
Co do literówek to chyba niepoprawiana kopia mojej wersji wiec literówki są czyms normlanym
Co wcale nie przeszkadza w poprawieniu ich 🙂 W koncu to wstep 🙂