Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG zmiany w nowej bitwie Re: zmiany w nowej bitwie

Seldon
Participant

Reyden, nie denerwuj mnie. Niedawno czepiałeś każdego szczegółu, którego mogłeś się czepić, ale jak ci zwrócono uwagę, to narzucasz innym, aby ślepo przyjmowali wszystko, co zostało ustalone. Istnieje coś takiego jak konstruktywna krytyka. Kwestia różnicy (właściwie jej braku) jest według mnie dość istotna i dla tego pytam się o nią. Ja dobrze wiem, ile wynosi siła fazeru typu X. Ja się pytam, dlaczego 8 fazerów typu X mających odpowiednio 32,500 i 50,000 TW ma taką samą siłę.I siły fazerów na bitwie nie są wyrażone w TeraWatach ani TeraJulach. Jednostki na bitwie to nie jednostki układu SI.Thengel, wprawdzie możesz zagrać Romulakami, ale jednak mimo wszystko jak Reyden powiedział to w założeniu miała być bitwa Federacja kontra Imperium (bynajmniej nie Romulańskie). Chciaż gdyby to przyjęła reszta, to może poprowadzisz romulański okręt. Skontaktuj się z Kronosem, on ci pomoże wybrać jednostkę.

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram