Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG zmiany w nowej bitwie Re: zmiany w nowej bitwie

Anonymous
Guest

Seldon:Dzień 1:Atak na kolonię.Ok. Olejmy kolonię. To tylko kilkuset ludzi, Federacja liczy xxx.Dzień 2:Atak na planetę. Olejmy, to tylko kilka milionów ludzi (świeżo skolonizowana powiedzmy), Federacja liczy xxx.Dzień 3:Atak na system. Olejmy ich, Federacja liczy xxx.Jeśli raz odpuścisz, potem będzie już łatwo być głuchym na wołania o pomoc. Ale jeśli tego właśnie chcesz... Ja Ci ustalam dolną granicę: kolonia (powiedziałbym jeden człowiek, ale już nie chcę przeginać). Proszę, ustal górną. Kiedy poczujesz się odpowiedzialny? Jak Ci wjadą do domu? Trochę za późno. Pewnie, lepiej siedzieć w wygodnym fotelu "A co mnie to...To daleko...I tylko kilku ludzi...Phi, nie warto..." Pokojowa koegzystencja.. Dla mnie atak na moją kolonię jest aktem wypowiedzenia wojny. Nie incydentem. Jeśli ktoś Ci atakuje ludzi, a Ty uważasz, że nadal masz pokój...Cóż.Łamanie dyrektyw - owszem, nie było to rozkazem Admiralicji. Tu się zgadzam. Po prostu chciałem pokazać, że i w tak miłującej pokój i sprawiedliwość Federacji, w której wszyscy grają wg podręcznika, zdarza się burdel.

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram