Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG zmiany w nowej bitwie Re: zmiany w nowej bitwie

Anonymous
Guest

Krusty: mnie ciekawi jedna sprawa. Ciągle trąbicie o technologii Voy'a. W "Nemesis" Janeway jest admirałem. Zastanówmy się, za co go dostała. Pewnie za działanie w Delcie. Jak znam biurokrację Floty, badanie raportów, porównywanie historii i danych trwało co najmniej rok, jak nie więcej. Przecież nie zrobili jej admirałem w ciągu kilku tygodni, tym bardziej, że Voyager był pierwszym okrętem, którym dowodziła. W kolejce przed nią znalazłby się niejeden dowódca Floty...I pomimo tego, że tyle czasu upłynęło od powrotu Voy'a, na ŻADNYM okręcie Federacji nie było widać choćby kawałka technologii przywiezionej z Delty. Już nie mówię o pancerzu czy torpedach...Ale czy w "Nemesisie" widzieliście choć jeden element wyglądający, jakby pochodził z Voyagera? Czy słyszeliście choć jedną wzmiankę na ten temat? Bo ja nie. Co lepsze...Entek -E jest flagowym okrętem Floty, na nim chyba wprowadzono by część ulepszeń w pierwszej kolejności. Nie zrobiono tego, znaczy...Albo technologia się rozpadła przed dolotem do Ziemi (sugestia Coena), albo obecny poziom technologiczny Federacji nie pozwala na wdrożenie jej do produkcji. Tak czy inaczej zostajecie panowie z wielkim NIC w ręku...

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram