Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG zmiany w nowej bitwie Re: zmiany w nowej bitwie

Tazman
Participant

Ale co wam szkodzi taki mały interpid, zwykły to wam nawet nie drasnie, a ten ulepszony to może troche zadrapie a po za tym ja juz pisałem że się wogle na tym nieznam i żebyście mi pomogli go jakoś zrobić. A jakie ma uzbrojenie Valdore u czy jest wiekszy od Interpida bo ze zdjecia wyglada jak by jednak był wiekszy z trzy razy wiec jak to jest który jest silniejszy??????

Słuchaj trochę intrepida można podbajerować ale bez przesady Zaraz wyedytuje posta na górze i zobaczymy czy ci się spodoba, ale musisz wiedziec, że cudów nie będzie i zawsze jest coś za coś.

Ja np. w swoim Corsairze mam po modyfikacjach już tylko 50 kwantówek.

Hym to rzeczywiście może nie jest najlepszy pomysł z tym liczeniem to może ustalmy że torpeda polaronowa zadaje ogólnie 50.000 uszkodzeń kadłuba czyli :  

2. Polaronowe - 648.000 vs osłony/324.000 vs pancerz - trafiony system nie działa przez dwie tury, dodatkowo uszkodzenie 50.000 kadłuba  

Co wy na to  

Od bulu może być.

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram