COENOŻ TY %$%&^&$#^%#@#^&**&^%$#@@$#$%$^#@@@##%$%$#JA %#$@@#%^Słuchaj po pierwsze może trochę źle wypowiedź ująłem poprzednio.1. Klingońskie torpedy POLARONOWE nie mogą być odpalane seriami PASUJENatomiast Kwantówki bez problemu np. mój Excelsior / Lakota 6 sztuk razem conajmniej z dwuch wyrzutni na turę powinien wywalić czyli mam dokładnie 33,3% mocy torped. Nie wciskaj mi że polaronówki można odpalać seryjnie. Uznaje polaronówki według SFC III chyba, że mi udowodnisz, że się mylę wtedy uklękne i przeproszę.Co do szybkości odpalania dobra Na Vor'chy są wyrzutnie odpalające po trzy torpedy ( i na razie Klingonie nie mają bardziej szybkostrzelnycha. Na Soveregnie natomiast są 4 wyrzutnie potrafiące odpalić po 12 torped na salwe !!!!!!!!! więc wnioski wyciągnij sam.Nie twierdzę i nigdy nie twierdziłem że Klingoni są bardziej zacofani czy bardziej zaawansowani ale jak o przegięciach mowa to ty też przegiąłeś z tymi torpedami polaronowymi. Bo z twojego punktu widzenia ( ja przynajmniej tak to przyjąłem ) to torpeda polaronowa jest bronią która nie ma sobie równych i nie można jej użyć bo szans nie mamy otuż jest to broń świetna ale nie bez przesady.