Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG zmiany w nowej bitwie Re: zmiany w nowej bitwie

Coen
Participant

Krusty, Seldon - to ze najlepsza nie znaczy IDEALNA. Ruszczie muzgownicą do jasnej cholery. Kardachy mialy kwantówki wcześniej a wiec pewnie skoczyli w czaise i ukradlki je fedziom z przyszłosci, potem zdobyli je fedzie i wprowadzili na uzbrojenie aby kardachy mogły je potem ukras tak? Taka ósemeczka nie?

Co do warp to obejrzycje cwaniaki ToS'a gdzie romulaki za****i na impulsowym, bo TYLKO TAKI MIELI (odcinek Równowaga Strachu). Czyli co mieli wcześniej, a potem zapomnieli biedacy jak sie go urzywa? Biedactwa.

Maja naped grawimetryczny, ok, no i? Każda rasa eksperymentuje z tym co ma majac juz jakis naped. Nawet wasz TW z Excelsiorka. Różcie muzgownica, i popaczcie przez klapli, federacja nie jest wcala taka kochana i cudowan, nawet fazery Defianta są wzorowane na klinogńskich dezruptorach pulsowych. Ale przynaje z pokorą ze o ablacyjnym pancerzu, który jest chyba faktycznie waszym wydnalazkiem zapomnialem

I niby jakie to technologie romulańskie wszyscy kopiowali?

A regeneracyjne osłony ma tylko Sovek a nie wszystkie okrety federacji.

W sprawie klingońskich naukowców, to imperium ich posiada i to sporo, tyle ze kazdy naukowciec jest TEŻ wojownikiem, gdyz sztuki walki to klingoński sport narodowody mozna by powiedziec i kazdy ćwiczy dla zdrowie

TAZMAN do !@#%#$^$%#$#^ czy ty myślisz ze okrety klingońskie mają jednostrzalowe wyrzutnie?!!! Zobacz żesz do dibała na opis uzbrojenia to "TRZYSTRZAŁOWA WYRZOTNIA TORPED" niewizieło sie z powietrza. NV moze spokojnie puscic salwe 18 torped fotonowych na dziub, a tu ograniczamy go do 6, to jaki to spadaek wartosci bojowej he?

A co do klignonskich foronówek to jest miedzy nimi a kawatuwkami taka sama ryuznica jak miedzy kwantuwakami a jaonówkami. Wiec jak móiłem obniz moc jonówek i bedzie cool. A nie wyklinaj mnie na 10 strone bo jak ja zaczne to robic to bedzie na forum neiciekawie

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram