Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Walka z Borg Re: Walka z Borg

Anonymous
Guest

- Przekaz od kapitana Seldona!- Podgląd."USS James T. Kirk do IKC chIS`jev. Komandorze Wolf, jeżeli by pan mógł, to niech pan razem z generałem... Krogiem spróbuje przyciągnąć jednostki Kolektywu na pole minowe. Widać jesteście teraz dla nich padliną, więc za waszymi okrętami polecą. To mogłoby być kluczowe dla przebiegu bitwy. Seldon wyłącza się." - Kanał wywoławczy!- Otwarty."Wolf do Seldona. Nie muszę chcieć, Borg i tak sam za nami poleci...Najpierw muszę jednak sprzątnąć jedną upierdliwą sondę. Zaś co do padliny...Nie zaglądał pan czasem w kryształową kulę?A na poważnie...Sugeruję, żeby okręty floty ustawiły się w pobliżu pola...I urządziły TC "ścieżkę zdrowia". Wolf out."- Mam gdzieś kluczowość bitwy, ja tu przeżyć próbuję - wysyczał przez zaciśnięte zęby komandor. Spojrzał na ekran. - Chodź, maleńka... - mruknął niemal pieszczotliwie pod adresem sondy. Tylko ten lodowaty ton...

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram