Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Walka z Borg Re: Walka z Borg

Anonymous
Guest

- Przekaz z IKC Vornak!- Na ekran."IKC Vornak do IKC chIS`jev. Cóż mogę powiedzieć improwizujemy, każdy wedle swoich możliwości, apropo improwizacji komandorze ładne fajerwerki. A tak na poważnie.....Wolf mieliście kupe szczęścia z tymi minami. Co do tych 200 głowic to o nich ciągle pamiętam przyjacielu, ale póki co oszczędź trochę pracy inżynierom w stoczni, bo nie nadążą z budowaniem statków dla ciebie. Ładunki te wykorzystamy w ostateczności nie wcześniej. Przy odrobinie szczęścia pole minowe załatwi sprawę. D`meg out."- Nie prosiłem się o dowodzenie okrętem - wymruczał ponuro mieszaniec- Kanał wywoławczy!- Otwarty."Wolf do D'mega. Przynajmniej stocznia bezrobotna nie będzie. I obyś się nie mylił co do pola. Jeśli to się nie uda, a Kolektyw naprawi zakłócacz pola warp...Wszyscy zobaczymy się po drugiej stronie. Ale bez obawy, nie zamierzam atakować "na pałę"... Wolf out."- Naukowy - jak tam sonda?- Dane czyste i wyraźne.- Dobra. Utrzymuj stałą odległość od TC. Jeśli mu to urządzonko będzie działać...Chcę o tym wiedzieć.- Tak jest...

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram