Tazman do SeldonaPrzyjąłem udaje się na pozycjęTazman OUTJa: Sternik masz koordynaty, taktyczny nie chcę mieć jakich kolwiek emisji energii, gdy dotrzemy na miejsce, zdejmiesz osłony, sensory na minimu fazery wyłączysz, silniki impulsowe także, w wyrzutniach mają być tylko dwie gotowe torpedy trikobaltowe.Sternik i Taktyczny: Tak jest !Ja: Maszynownia gdy dotrzemy na miejsce rdzeń ma mieć minimum mocy ale w cięgu paru sekund żeby był gotowy na 110%Gł. Inżynier: Nie widzę problemu.Ja: Sternik schowasz nas tak w tych asteroidach, żeby tylko wyrzutnie było widać rozumiesz. Sternik: Postaram się kapitaniePierwszy: Jednak ryzyko istnieje, nawet gdy BORG ma uszkodzone sensory.Ja: To i tak nie ma znaczenia, gdy plan wejdzie w życie wszystkie systemy oprócz podtrzymywania życia zostaną wyłączone, chodzi o to, aby nas Borg w tej chwili nie wykrył.Pierwszy: Rozumiem[ USS Akagi mimo swojego rozmiaru i zwinności słonia zajął pozycję przysłonięty asteroidami prawie na granicy zasięgu torped Trikobaltowych.Po czym zaległ bez ruch i w ciszy czekał na ofiarę ]Ja: taktyczny jeśli sześcian się pojawi nie zpudłujeszTaktyczny: Nie ma problemu, z tej pozycji mamy prawie całą przestrzeń do ostrzału poza tym nawet z tej odległości sfera miała byproblem nawet Trikobaltówki wyminąć a co dopiero sześcian.Ja: Mam nadzieję, że masz rację chorąży jak nie zawiedziesz to podam cię do awansu, a odznaczenia napewno tutaj wszyscy dostaną 😉 Pierwszy: Już nie szalejJa: Przecież tylko żartuję 😀