Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Walka z Borg Re: Walka z Borg

EddieGcT
Participant

Taktyczna: Jod na pole walki wkracza Federacyjna Akira, to USS Elven pod dowodztwem kapitan LirannyOperacyjny: Odbieram transmisje, przelaczam>> Tu kapitan Liranna z okretu federacji USS Elven. Prosze o wprowadzenie w sytuacje.<>Mam plan.. pozwole na asymilacje mojego okretu.. Prosze zebyscie sprobowali przeslac jak najwieksza liczbe osob z mojej zalogi na swoje okrety. Mnie zostawcie.... Wstrzyknalem sobie mieszanke najbrdziej smiercionosnych wirusow.. Za kika godzin nie bede juz zył.. Mam nadzieje ze Borg rowniex.... adam komunikat do Borg i spuszcze oslony gdy drony wkrocza na moj statek ewakuujcie moja zaloge...<> "Seldon do wszystkich okretow. Sfera Borg odlacza sie od szescianu. Chce prawdopodobnie zniszczyc lub asymilowac USS Hope. Niezbedne wsparcie. Jestesmy poza zasiegiem Szescianu Taktycznego. Prosze o oslone USS Hope i atak na Sfere. To moze byc jedyna szansa. Seldon wylacza sie. - nadal komunikat kapitan. - "<

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram