Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Walka z Borg Re: Walka z Borg

Kronos
Participant

- Kapitanie kodowany przekaz z USS Hope - zameldowała Duy`e- Na ekranMam plan.. pozwolę na asymilację mojego okrętu.. Proszę żebyście spróbowali przesłać jak największą liczbą osób z mojej załogi na swoje okręty. Mnie zostawcie.... Wstrzyknąłem sobie mieszankę najbrdziej śmiercionośnych wirusów.. Za kika godzin nie będę już żył.. Mam nadzieję że Borg również.... adam komunikat do Borg i spuszczę osłony gdy drony wkroczą na mój statek ewakuujcie moją załogę... - Koniec przekazu - poinformowała Duy`e, w jej głosie dało się wyczuć napiecie- Co on sobie myśli &%$@&...- Kapitanie przekaz z IKC betleH - przerwała klingonka- Szybko na główny ekran ........betleH do Vornaka, zbieramy ludzi z Hope, jego kapitan zapragną zostać borg, lepiej by zrobił taranując sześcian, no ale jego ludzie nie musza ginac, a wiec przygotowac sie do przyjecia jego załogi, Coen koniec - &%$# Klog rozpocząć ewakuację załogi z USS Hope ! - rozkazał wściekły D`meg

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram