Ja: Tilly jaka sytuacjaOperacyjna: Wiekszosc z tego co wystrzelilismy trafilo w sfere Krolowej, jednak jedna z torped musiala trafic w cel, oslony sfery opadly. W ostatniej chwili pojawila sie Arduria i ostrzelala sfereMowiac to Tilly wpatrywala sie na zmiane to w ekran to w swoja konsole meldujac co sie dzieje, reszta zalogi mostka rowniez wpatrywala sie w glowny ekran Krela, na ktorym nie bylo widac nic poza zielonkawa poswiata... sfera zostala zniszczona...Ja: Dobrze, ze Arduria byla na miejscuJa: Dobra, jeden z glowy czas brac sie za reszte, przeciez tak ich nie zostawimy, zabawa dopiero sie rozkreca...Ja: Tilly przygotuj dezruptory i jonowki, moga sie zaraz przydacOperacyjna: Juz sie ladujaJa: Tilly powiedz mi jeszcze w jakim stanie jest strefa KrolowejOperacyjna: Oslony 83%, kadlub 61%, wycofuje sie w poblize szescianuJa: No nic, tymczasem wlatujemy glebiej w pole asteroidow, przegrupujemy sie razem z flotaSternik: Juz sie robiKrel po ataku wykonanym razem z reszta floty wlatuje w pole asteroidow gdzie przegrupowuje sie razem z reszta floty