Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Walka z Borg Re: Walka z Borg

Tazman
Participant

[ Korytarz, nagle zrobiło się jaśniej ]Ja: No to ludzie ja spadam na mostek, turbowindy już działająPierwszy: No to szybko ][ Mostek, nadal panuje półmrok ale wszystkie panele rozbłysłysły, paru techników nadal naprawia uszkodzenia ]Taktyczny ( w chwilę po tym jak kapitan z komandorem Lucy wbiegli na mostek ): KAPITAN NA MOSTKU !!!!Ja: Dziękuje jaki status ?Technik ( Siedząc przy panelu inżynieryjnym ): Kapitanie rdzeń ponownie na miejscu 40% mocy, pola integracyjne objęły wszystkie nieszczelności, system podtrzymywania życia sprawny na wszystkich pokładach. Grodzie pootwierane i komunikacja wewnętrzna przywrócona, baterie 17% ładują się.Ja: W końcu będzie można skoordynować naprawy, taktyczny jak tam status bojowy ?Taktyczny: Osłony 0% za mało mocy w chwili obecnej, integralność kadłuba 35%, 12 banków fazerów sprawnych, jedna rufowa wyrzutnia torped kwantowych uszkodzona, dziobowe w porządku, mamy postrzępioną lewą gondole Warp w chwili obecnej jest nie możliwy, może z jachtu da się go naprawićJa: Maszynownia jak tam postępy?Hari: Coraz lepiej powoli prowadzimy rozruch rdzenia na coraz większe obroty ale nie wyciągnie więcej niż 70%Ja: A gdzie mój główny ?Hari: Jak się jeszcze nie pozabijali z Torlekiem to idą tutaj.Ja: Dobrze czekam na dalsze raporty. Czy mamy napęd ImpulsowySternik: Zgadza się, reaktor sprawny, jeden z silników impulsowych został zniszczony, ale reszta jestw porządku.Ja: Proszę wyjść z dryfu i zatrzymać okręt, musimy ułatwić ekipą remontowy naprawę gondoli i poszycia, a tak wogule ile torped nam zostało ?Taktyczny: 96 sztuk kapitanieJa: Doskonale, Raport o stratach w ludziach ?Pierwsza: 64 rannych, 12 zabitychJa: To i tak dobrze biorąc pod uwagę rozmiary uskodzeń, w ambulatorium pewno doktor ma dużo roboty najpierw musimy udać się do bazy gwiezdnej, jak tylko będziemy mogli wejść w Warp oczywiście.Corsair ponownie rozbłysnął w ciemnościach, jednak tym razem widać na nim dużo uszkodzeń i wyrw w kadłubie. Okręt ponownie zaczął gotować się do walki

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram