Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Walka z Borg Re: Walka z Borg

Reyden
Participant

Brax : Kapitanie , poruczniku Felix ( oficer taktyczny ) , możecie przyjsć na pokład 12 , część rufowa Ja : Brax , co sie stało Brax: Mam wam cos ciekawego do pokazania . Ja: Ok, Felix ze mną , pierwszy - przejmujesz mostek // Mineło kilka minut // Ja : Jesteśmy , Brax co tam masz . Brax : Najwyra żniej okręt posiada maskowanie Ja i Felix razem : MASKOWANIE !!! Brax : wiemy że Dominium mogło posiąść ta technologie z wraków okrętów zniszczonych w pobliżu planety ząłożycieli : Tyle ze nie jest to w 100 % romulanskie urzadzenie , zostąło zmodyfikowane tak , aby uczyńic je niepodatnym na skanowanie tachionowe i antyprotonowe Ja : Swietnie, jak szybko maskowanie bedzie można Aktywować . Brax: samo urządznie jest w pełni sprawne , musze tylko dokonacv kilku pomiarów , za max. 1 h pownno by c gotowe do uzycia Ja : ok Brax - zrób to Felix wracamy na mostek // Po drodze na mostek toczy się rozmowa //Felix, chce żebyś przygotował 6 ładunków wybuchowych - 2 o sile 4 torped fotonowych i 4 o sile 2 , sprubujemy je dostarczyć na pokład sfery za pomoca promów Felix : OK , zrobię to

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram