Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Walka z Borg Re: Walka z Borg

Tazman
Participant

Taktyczny: Kapitanie sfera kontynuuje pościg wchodzi w zasięg torpedJa: To odpalajTaktyczny: Poszły ale mamy problemy z systemami namierzania ale chyba wszystko oki. Ja: Jak tam systemy Łączności ?Pierwsza: Jeszcze nie sprawne, ale technicy podają, że już niedługo załatwią sprawę.Ja: Myślę że nie potrzeba ich ponaglać, taktyczny tak wogóle to ile nam torped zostało ?Taktyczny: Jeszcze sporo 98 czekających w kolejce + 2 dziobowe załadowane 2 się ładująJa: To przynajmniej dozbrajać się nie będziemy musieli. Jaka odległość od najbliższej stacji.Sternik: Sensory dalekiego zasięgu padły, ale biorąc prędkość i miejsce z którego wystartowaliśmy jeszcze z półtorej godziny.Ja: Niech szybko naprawiają tą łączność bo przydało by się powiadomić Bazę o naszych przyjacielach z tyłu aby mogli na czas imprezkę przygotować. ( Mam nadzieję, że Seldon nie będzie się zbyt boczył z powodu mojego nieudanego manewru poza tym odciągnąłem jedną sferę z pola walki, przynajmniej na chwilę )

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram