Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Walka z Borg Re: Walka z Borg

Tazman
Participant

Taktyczny: Kapitanie jedna ze sfer wchodzi w Warp, obiera kurs pościgowy za naszym okrętem.Ja: Dane taktyczne Sfery !!!!!!!Taktyczny: 20 emiterów, kapitanie brak wyrzutni torped grawimetrycznychJa: Dziwne, jaka jest nasza prędkośćSternik: Właśnie osiągneliśmy Warp 9,4 kapitanieJa: Jaki jest obecny status ?Pierwszy: Integralność kadłuba 95% Osłony 15% trwa regeneracja.Rufowe fazery nie odpowiadają wyrzutnie rufowe sprawne.Ja: Taktyczny Ładuj dwie torpedki i jak tylko sfera wejdzie w zasięg odpalaj. Maszynownia, czy dacie mi większą prędkość.Gł. Inżynier: Nie przy tym stanie okrętu kapitanie, nie chcę ryzykować wyłączenia rdzenia.Ja: Dobra uwaga, zmieniamy kurs. Najbliższa Stacja Bojwa nie chcę ryzykować wyjścia z Warp ze sferą na ogonie bez żadnego wsparcia ogniowego. Jak tam systemy komunikacji ?Pierwszy: Nadal nie sprawne.Ja: Szlag by to.

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram