Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Walka z Borg Re: Walka z Borg

Kronos
Participant

- Kapitanie okręty Federacji są pod silnym ostrzałem ze strony Borg........USS Corsair traci osłony ma już tylko 35% mocy - zameldował Klog- Kolektyw ostro pogrywa. Wpierw nasze okręty a teraz federacji - skomentował kapitan- Przekaz z USS James T. Kirk - zameldowała Duy`e- Na ekran"USS James T. Kirk do IKC Vornak. Sytuacja jest krytyczna. Nie dość, że Borg was poszukuje, to jeszcze chce rozpocząć destrukcyjny ostrzał USS Corsair. Niestety nie bardzo wiem, w jaki sposób zakłócać te emisje tachionowe, ale już nad tym pracujemy. Powodzenie i Seldon wyłącza się." - &#&^ ... Klog stan naszych osłon ?- 20% nadal się regenerują - odpowiedział taktyczny- Za mało, stanowczo za mało. Musimy się jeszcze wzmocnić, ale już wkrótce ............- Kapitanie, nowy przekaz od kapitana Seldona- Dawaj go !"USS James T. Kirk do wszystkich okrętów klingońskich. Znaleźliśmy sposób na zakłócanie skanów Sfer Borg poprzez interferencję emisji tachionowych. Potrzebujemy dokładnych danych na temat waszej pozycji. Prześlijcie to mnie na najwyższym stopniu kodowania. Powodzenia. Seldon wyłącza się." - To ryzykowne ale może...... Klog prześlij nasze współrzędne. Musimy zyskać na czasie - rozkazał D`meg- Już wysyłam..... kapitanie nowy statek wkracza w rejon walki.......- Identyfikacja ?- Talariański okręt bojowy ........ wywołuje nas- Ciekawe co ich tu sprowadza, na ekran Duy`eKapitan był ciekawy co mogło przywieść kapitana Talariańskiego okrętu w rejon walki................

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram