Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Walka z Borg Re: Walka z Borg

EddieGcT
Participant

Operacyjny: Wiadomosc od komandora Wolfa>>Wolf do Jod'mosa. Przyjalem, mam nadzieje, ze moje "ptaszki" dadza rade Cie osłonic...Wolf out.<> Wolf do Jod'mosa. Zabieram mysliwce, D'meg ma klopoty. Przykro mi przyjacielu...Mam nadzieje, ze podebrales Coena. Musze z nim pogadac o cyklicznym "rysowaniu lakieru" na betleH'u...Ale to po bitwie. Wolf out.<> Wolf nie ma sprawy, dzieki wielkie za oslone jaka dales. Zajme sie Coenem a i betleH postaram sie odratowac. Ja tu sobie poradze wiec mozesz spokojnie leciec i wesprzec D’mega tez ma spore kłopoty. Jod’mos koniec.<: a maskowanie? Ja: Skan pokazuje ze generator nie został uszkodzony Coen: : Bedzie mi potrzebna moja załoga, i tyle kombinezonow do dzialania w prozni ile mozesz mi dac. Ja: Co zamierzasz? Coen: Przeniose sie tam ze swoimi ludzmi, wlacze maskowanie i oproznie gwaltownie mostek w powietrza, wprawi to okret w ruch i uczyni niewidocznym dla Borg, my zas na pokladzie zaczniemy naprawy Medyk: Pan kapitanie nigdzie nie pojdzie dopoki nie skoncze. Coen: : Lataj, nie gadaj >Kapitanie, zaraz wlaczymy urzadzenie maskujace<> USS James T. Kirk do floty. Panowie, IKC batleH jest juz stracony. Zniszczylismy szescian za cene jego, USS Livingston i IKC Valda. Teraz nie chce, zeby zniszczenie Sfery oplacic kosztem IKC Vornak. Dlatego wszystkie mysliwce i IKC Krel powinny się skierowac do obrony Vornak'a. Musimy ochronic ten okret. Przy okazji nalezy jak najszybciej unieszkodliwic Sfere. Seldon wylacza sie.<> Oposccie oslony i przygotujcie sie do asymilacji. Opor jest zbyteczny, a jego konsekwencja jest zniszczenie.<

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram