Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Walka z Borg Re: Walka z Borg

Anonymous
Guest

"Nie, zginąłem miesiąc temu, wlączaj maskowanie i wlatuj do nas, wyśle ci z hangaru niskopasmowy kodowany sygnal naprowadzający, będziesz potrzebny przy naprawach. "- Jak na trupa to gada całkiem wyraźnie - podsumował oficer - Mam nadzieję, że nasze kombinezony próżniowe są szczelne...Połącz mnie z flotą.- Kanał otwarty."Wolf do floty. Lecę na betleH'a, myśliwiec zaraz odeślę. Zobaczymy, czy uda się betleH'a "odpalić"... Wolf out."- Przecież jest zamaskowany!- Zamknij oczy - poradził komandor, uruchamiając maskowanie i łamiąc szyk. Myśliwiec pokręcił się chwilę, a potem wszedł na tor podejścia. Oficer zacisnął zęby. Jedna pomyłka i... Sygnał naprowadzający jednak doprowadził go do celu. Pusta przestrzeń nagle zmieniła się w ściany hangaru klingońskiego okrętu. Pilot ledwo zdążył odwrócić ciąg. Posadził stateczek. - Wy i wasze pomysły - podsumowała Klingonka. Oboje dopięli kombinezony i opuścili myśliwiec. Komandor skierował się od razu do maszynowni. Pomagał projektować ten okręt, więc doskonale wiedział, którędy iść. Klepnął komunikator."Wolf do Coena, dochodzimy do maszynowni. Zobaczymy, co się da zrobić..."

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram