Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Walka z Borg Re: Walka z Borg

Tazman
Participant

Ja: Inżynier !!!!! co tam z systemem komunikacji !!!!!!!!!!Gł. Inżynier: Jeszcze chwilka, jedna przeróbka .......( Dało się słyszeć jakąś eksplozję i długi cichnący krzyk )Ja: Co się tam dzieje !!!!!!!Gł. Inżynier: ( Kasłając ) Systemy łączności krótkiego zasięgu sprawne, ja muszę odpocząć. Ja: Doskonale łączcie mnie z Valdą !!!!!!!!Pierwszy: Przepraszam kapitanie, że nie poinformowałam pana....Ja: O czym, czy to teraz takie ważne ?Pierwszy: Valda została zniszczonaJa: !!!!!!!!!! %^$&%$^%$ Czy jest coś jeszcze o czym powinienem wiedzieć ??Pierwszy: LivingstonJa: A co z załogami ??Pierwszy: Nie wiemy, nawet nie wiemy co się stało z Valdą, Livingstona widzieliśmy jak eksplodował ale nie widzieliśmy jak skończył okręt klingonów.Ja: No to łączcie z USS James T. Kirk widzę, że już wróciliSternik: Robi się.USS Corsair do USS James T. KirkKapitanie ............. Seldon ???Dobrze pana widzieć zdrowego i całego jak wygląda sytuacja nasz okręt gotowy jest do akcji właśnie odzyskaliśmy łączność, na pokładzie mam trochę mało załogi ale za too wielu Klingonów świetnie ich zastępuje.Czekam na jakieś wzkazówki co do sytuacji, nadal mamy nie wpełni sprawny system taktyczny, w tej chwili rozpoczynam atak na sferęO i jeszcze jedno nie wiem pan przypadkiem co się stało z Wolfem.Tazman OUT.Ja: Hans......... przepraszam chorąży cel na sferę, ogień wolny. Dajcie, także nowe rozkazy dla promów. Mają zformować dwa szyki na naszych flankach i niech atakują razem z nami.Taktyczny: Rozkazy wydane:Pierwszy: Muszę przypomnieć, że zostało jeszcze parę aktywnych dron na pokładzie.Ja: Można je zlokalizować ??Pierwszy: Nie systemy czujników wewnętrznych są uszkodzoneJa: Niech Klingoni się tym zajmą napewno się ucieszą, można chociarz stwierdzić ile ich jest ?Pierwszy: 11 z czego 8 daje bardzo słabe sygnały.Ja: 3 Sprawne drony to chyba nie jest zbyt wielkie zagrożenie.

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram