- Kapitanie przekaz z USS James T. Kirk - zameldowała Duy`e- Na ekran ! Mazdek utrzymuj kurs........."USS Liv... USS James T. Kirk do IKC Vornak. Witam ponownie, komandorze. Kapitan Seldon powrócił z posiłkami. Tym razem nie dam Borg zniszczyć następnych okrętów. Będziemy chronić USS Corsair, a i nie omieszkam dodać czegoś od siebie Borg za moich ludzi z Livingston'a. Ten sześcian zabił mi 130 osób! I dlatego musi zostać zniszczony, żeby to się nie powtórzyło. Komandorze, pan ma 50 moich ludzi. Proszę dać im obowiązki, inżynierowie znają się na rzeczy, a ludzie z ochrony na walce. Z całą pewnością się panu przydadzą. Powodzenia. Seldon wyłącza się." - Wysłać odpowiedz .......... ...... Kapitanie Seldon dziękuję za pomoc, na pewno dobrze wykorzystam pana ludzi. Walcząc do samego końca w obronie USS Livingston pan i pańska załoga zasłużyliście sobie na nasz szacunek ! To dla nas zaszczyt iż możemy walczyć ramię w ramię z tak dzielnymi ludźmi. Qapla ! D`meg wyłącza się............- Wiadomość wysłana kapitanie - zameldowała po chwili młoda klingonka- Mam nadzieja, że to nie była ostatnia wiadomość jaką dzisiaj wysłałem - uśmiechnął się na chwilę D`meg- Doganiamy IKC Valda, przechwycimy ją za 2 sekundy - zameldował Mazdek- Świetnie ! Czekać na rozkazy ........................