Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Walka z Borg Re: Walka z Borg

Q
Participant

(ZastanawiaM sie)

Fuj ile jeszcze czasu mam tkwic w tym beznadziejnym BorgKostiumie???

I spelniac wszystkie zachcianki Peter???

No???

Te sterczace kable ida mi na JaJa 😕

Hmmm...

Ale warto chwile pocierpiec...

Znajac Peter wygada mi sie co do jej planow, rzuci jakas potworna bluzge na Rade Continuum myslac ze jestem bezradny i wtedy rozpocznie sie prawdziwa wojna, Uwaga calego Continuum skupiona jest na Krolowej Borg jeden falszywy ruch i pociagnie to za soba straszliwe konsekwencje, oby tylko Droga Mleczna przetrwala. Porusza sie Galaktyki ze swoich miejsc wszechswiat oszaleje miliony cywilizacji zginie przy wojnie Q na taka skale na jaka sie zanosi Nie wygramy z Peter uzywajac broni ktora walczylismy ostatnio w Continuum wraz z Kaska JANEWAY teraz nie bada wybuchac tylko supernowe...siegniemy po prastara bron z okresu walki z IMP."I do czego prowadzi zazdrosc kobiety???" 😀

Jestem ciekaw Ilu oficerow Klingonskich i Gwiezdnej Floty opowie sie za mna i powalczy u mojego boku w Continuum za sluszna sprawe, za wszechswiat wolny, za wszechswiat taki jaki pamietaja,a nie za Imperatorskie rzady opetanej wariatki, ktora gotowa jest go zniszczy by zaspokoic swoje zachcianki.

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram