Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Walka z Borg Re: Walka z Borg

Tazman
Participant

Na kadłubie USS Corsair zgasło oświetlenie, okręt nagle został wytrącony ze swojego kursu po czym wpadł w powolny dryf.Ja: Inżynier co się do &$%^*&:( stał !!!!!!!Inżynier: Mieliśmy przekaz na paśmie Federacyjnym, tylko dobiegał z Sześcianu. Kapitanie były to kody bezpieczeństwa na wypadek utraty kontroli nad okrętem !!!!!!Ja: Przecież BORG nie mógł ........... $#@#!$% RemiQCo da się zrobić ?!Inżynier: Kadłub mamy naprawiony, ale bez osłon nie wytrzymamy, napędy impulsowy i Warp zdezaktywowane. Broń nie działa. Zasilanie awaryjne włączone, Oświetlenie awaryjne, grawitacja, i systemy poddtrzymywania życia będą funkcjonowały przy obecnym zużyciu jeszcze parę godzin. Łączność mamy tylko krótkiego zasięgu i komunikację wewnętrzną. Kapitanie krótko mówiąc już leżymy.Peirwszy: Kapitanie wydać rozkaz do ewakuacji ?Ja: ....................................................Pierwszy: Kapitanie ??Ja:Taktyczny jak wygląda sytuacja na Livingston ?Taktyczny: Sensory nie działają ale zakładam, że kapitan Seldon także pyta się swojego oficara jak sytuacja u nas.Nie możemy określić gdzie jest BORG, poprawka nic nie jesteśmy w stanie określić.Ja: Chcę być przygotowany na wszelkie sytuacje. Załoga udać się w pobliże kapsuł ratunkowych. Wszyscy mają mieć broń. Komandosi i Klingoni z Valdy i Vornaka, i drużyny niech obsadzą mostek i maszynownie. Nie mamy osłon BORG może wpaść na kawę gdzie chce i kiedy chce. Maszynownia kiedy uporacie się z problemem.Inżynier: Nie mam bladego pojęcia, właśnie staramy się obejść zabezpieczenia. Ja: Łączcie mnie z Wolfem.USS CORSAIR do IKC VALDAKoman--rze mam- niemały --oblem sytuac-- kry-yc--- pot

TRANSMISION END Ja: Co jest !?Sternik: Właśnie padła łączność krótkiego zasięguPierwszy: I co teraz ?Ja: Myślę, opcji za wiele nie mamy.

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram