Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Walka z Borg Re: Walka z Borg

Anonymous
Guest

- Transmisja z USS Livingstone.- Podgląd.""USS Livingston do IKC Valda. Kapitanie, to szaleństwo brać na pokład torpedy polaronowe. Pana okręt jest zbyt... "wysłużony", żeby robić z niego tarczę strzelniczą. Niech pan o tym pomyśli. Postaram się panu dać jak największą osłonę, ale może to nic nie dać. I niech pan trzyma się daleko od sześcianu, bo po zbliżeniu do niego już nie będzie czego zbierać. Powodzenia. Seldon wyłącza się." - Dowcipniś...Kanał wywoławczy!- Otwarty."Wolf do Seldona. Dziękuję za troskę, kapitanie, ale tak się składa, że moje wyrzutnie są przystosowane do tego rodzaju torped, tyle, że nam ich nie załadowano przed opuszczeniem bazy. Musimy skorzystać z tej szansy, inaczej pozostanie mi tylko wprowadzić okręt na kurs kolizyjny. Z fotonówek to ja mogę do Sfery strzelać przez "ruski" rok, a wywrze to na niej takie samo wrażenie. Zaś co do robienia za tarczę strzelniczą...Kiedyś umrzeć trzeba. Dlaczego nie dzisiaj? Wolf out."- Kiedy będziemy dostatecznie blisko Vornaka?- Za chwilę...

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram